Домашен Фитнес Зала Фитнес САМ Ролка Кабел на Машината Система за Закрепване на Повдигаща Ръка на Ръка Тренировка с тежести на Краката Разтягане на Сухожилията Обзавеждане

Нов

39.34лв.

/ 64.48лв.

В наличност

Това е набор от висококачествен домашен тренировъчно оборудване, ролка на въртене на 360 градуса предотвратява усукването на въжето, а гладък валяк предвижда тънък траверсу въже.Може да се използва за изпълнение на набирания, резба бицепс, стрии трицепс, разтягане на сухожилията на краката и т.н. Наращивайте мускулите, горят мазнини, укрепване на основата и подобряване на гъвкавостта до най-фино ниво.

Спестяване на пространство, което може да се инсталира на вратата, стяжную летвата или ексклузивно използване.Можеш ли да опитате.

Характеристики:

Ролка на въртене на 360 градуса предотвратява усукването на въжето, а гладък валяк предвижда тънък траверсу въже.

С голяма товароподемност, за много приложения.

Може да се използва за изпълнение на набирания, резба бицепс, стрии трицепс, стрии сухожилията на краката и т.н.

Изграждане на мускули, горят мазнини, укрепване на основата и подобряване на гъвкавостта до най-фино ниво.

Дръжка EVA може да бъде ефективно, устойчиви на хлъзгане, а здрав найлон въже помага тренажеру се чувстват добре при разтягане на сухожилията.

Спестяване на пространство, валяк предлага предимствата на кабелна система, без да е необходимо голямо оборудване.

Може да се монтира на вратата, вратовръзка или изключителната употреба, което осигурява отлична гъвкавост за вашите домашни тренировки.

Технически характеристики:

Име: Ролка Фитнес-Набор От

Тип: F029C

Дължина на въжето: 2,4 м / 94,49 инча

Размер на кормилната тяга: 375 * 40 * 40 мм / 14.76 * 1.57 * 1.57 в

Окачен на въже: 170 * 33 mm / 6.69 * 1.30 инча

Размер на ролка: 130 * 55 * 44 мм / 5.12 * 2.17 * 1.76 в

Размер на конзолата: 200 * 77 * 77 мм / 7.87 * 3.03 * 3.03 в

Дръжка с въже, размер: 135 * 35 * 2100 мм / 5.31 * 1.35 * 82.68 в

Размер на опаковката: 390 * 80 * 90 мм / 15.35 * 3.15 * в

Тегло на опаковката: 1550 грама / килограм 3,42

продуктовата носи етикет за услугата:

1 * вратовръзка род

1 * Ролка

1 * Скоба на тръбата

1 * Въже

1 * Окачен на въже

1 * Дръжка с въже

4 * Карабинер

1) Ние приемаме Alipay, West Union, TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за Плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

1. СВЕТОВНАТА ДОСТАВКА. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. ВРЕМЕТО за ПРЕМИНАВАНЕ на УСЛУГИ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

Етикети: ролка фитнес зала, lat pull down bar кабелна планина, бар трицепс, Фитнес Ролка Кабелна Система, домашно обзавеждане фитнес зала, ремъчен ролка, шкивная система, ударни разбрызгиватель, в домашния фитнес зала, pantys сам fitness

номер на модела Ролка Фитнес-Набор От
Функция Ръце
Клас на Тренажор за ръце Друго
Произход CN(Origin)

Напишете отзив

Домашен Фитнес Зала Фитнес САМ Ролка Кабел на Машината Система за Закрепване на Повдигаща Ръка на Ръка Тренировка с тежести на Краката Разтягане на Сухожилията Обзавеждане

Домашен Фитнес Зала Фитнес САМ Ролка Кабел на Машината Система за Закрепване на Повдигаща Ръка на Ръка Тренировка с тежести на Краката Разтягане на Сухожилията Обзавеждане

Това е набор от висококачествен домашен тренировъчно оборудване, ролка на въртене на 360 градуса предотвратява усукването на въжето, а гладък валяк предвижда тънък траверсу

Свързани продукти