K2 Електромагнитно Поле, EMF Гаус Meter Radiation Hunting Детектор Преносим Монитор Магнитното поле на ЕМП 5 LED Гаус Meter

Нов

31.05лв.

/ 53.52лв.

В наличност

Разходомери K2 често се използват по време на лов на призраци, а също така се използват за лична безопасност за идентифициране на потенциално вредните лъчи с висока EMF.Разходомер K2 е известен със своята надеждност и качество при изследване на паранормални явления.Това прави уреда K2 ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ идеален инструмент за откриване на умствена дейност и откриване на потенциално вредни високи нива на ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ в домашна или работна среда.

Характеристики:

Специална функция 5-led индикатор представя различни стойности на радиация.

Лесно разбираем led светлини в тъмното и при слънчева светлина.

Портативен, лесен за използване, трайни, надеждни и отзивчиви.

Работи на батерии (не са включени в комплекта) и съобщава за измервания ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ в пет милионни диапазони на Гаус.

Използва се за изследвания ультранормальных вълни и общо изпитване на ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ.

Технически характеристики:

Материал: ABS

Цвят: черен, сив (по избор)

Размер на елемента: 143 * 53 * 29 мм / 5.6 * 2.1 * 1.1 в

Тегло на продукта: 101 g / 3,6 грама

Размер на опаковката: 150 * 80 * 50 мм / 5.9 * 3.1 * 2.0 в

Тегло на опаковката: 127 г / 4,5 грама

продуктовата носи етикет за услугата:

1 * Измерване на ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ

1 * Ръководство на потребителя

1. СВЕТОВНАТА ДОСТАВКА. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. УСЛУГАТА ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето, ние ще изберем доставка на стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

1.В днешно време, можете да платите чрез Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, дебитна карта Maestro, WebMoney и банкови преводи.В бъдеще в Energybg.eu ще бъде на разположение повече опции за плащане.

2.Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни след поръчка.

3. Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга,моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново на плащане

1. Ако не сте доволни , когато получите стоката си, моля, върнете го в продължение на 7 дни за перезакладки или връщане на парите.Моля, свържете се с нас, преди да го върне.

2. Дефектните стоки трябва да бъде споделена и върнати на нас в рамките на гаранционния период (и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно).Вие трябва да ни информирате, какво е дефект и да ни даде вашия номер на поръчка.

Етикети: цифров измерител на гаус, измерител на полета, напрегнатостта на полето, антирадиационная плат, плат ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ, измерител на гаус, камера kkmoon, видео с камерата на 4k, антирадиационный щит, лично електромагнитно поле

търговска марка ККМУН
Произход CN(Origin)
Документ Няма

Напишете отзив

K2 Електромагнитно Поле, EMF Гаус Meter Radiation Hunting Детектор Преносим Монитор Магнитното поле на ЕМП 5 LED Гаус Meter

K2 Електромагнитно Поле, EMF Гаус Meter Radiation Hunting Детектор Преносим Монитор Магнитното поле на ЕМП 5 LED Гаус Meter

Разходомери K2 често се използват по време на лов на призраци, а също така се използват за лична безопасност за идентифициране на потенциално вредните лъчи с висока EMF.Разходомер

Свързани продукти