Сребърен д-р чанта рамка за вътрешен портфейл метална рамка чанта obag САМ резервни части, търговия на едро Метална рамка 8.5 /6 см

Нов

98.43лв.

В наличност

Сребърен д-р чанта рамка за вътрешен портфейл метална рамка чанта obag DIY част на едро метална рамка 8.5 /6 см

Количество : 100 Броя

Размер : 8.5x2.25 инча и 6x2.25 инча .

Доставка

1. Купувачът е длъжен да оставите точен адрес за доставка, трите имена и точния номер.Връщането предпоставки, причинени адрес, непълно име на получателя и на факта, че купувачът не е отнел поръчка, е на собствена отговорност на купувача и пощенските разходи не подлежат на връщане.Безплатна доставка, не означава, че няма пощенските разходи не понесено, пощенски разходи все още остават.Ако поръчка за безплатна доставка на възвръщаемост от неправилна информация за доставка, купувачът трябва да носи отговорност за заплатените от продавача пощенски разходи.Пощенски разходи се начислява на база на сметките за доставка и ще бъдат намалени от сумата за връщане.

2.Ние ще ви изпратим подробности възможно най-скоро, след като вашето плащане ще бъде завършена.Моля, обърнете внимание,че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси,брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си.Всички цени, представени в нашия магазин, не включват данъци, купувачът носи отговорност за всички възникнали допълнителни разходи (ако има такива).Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка.Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса,и купувачите носят отговорност за митнически такси.

Рекламации и връщане на парите

1. Всеки липсващ или повреден продукт, моля, свържете се с нас първо, преди да отворите спор.Ние бързо ще ви отговорим и ще ви дадем задоволително решение.Благодарим ви!

2. Моля, запишете стока в първоначалния му състояние и направете снимки като доказателство за връщане или замяна.

3. Изкуствени щети, използван стоката не се приемат.

Коментари

1. Вашето удовлетворение и положителна обратна връзка са много важни за нас.Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.

2. Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги,моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне неутрална (3 звезди) или отрицателна (1, 2 звезди) обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.Благодарим ви!

Етикети: рамка козметични чанти, винт obag, thinkthendo метална рамка чантата, джоб обаг, рамка кесия от змийска метал, дръжка бутон за голяма, рамка чанти лекари, бутон сам obag, обаг, o обаг

Тип да се справят, Телени Рамки
Произход CN(Origin)
Тегло 8g
номер на модела PF012
Материал Метални
търговска марка Жунсяо

Напишете отзив

Сребърен д-р чанта рамка за вътрешен портфейл метална рамка чанта obag САМ резервни части, търговия на едро Метална рамка 8.5 /6 см

Сребърен д-р чанта рамка за вътрешен портфейл метална рамка чанта obag САМ резервни части, търговия на едро Метална рамка 8.5 /6 см

Сребърен д-р чанта рамка за вътрешен портфейл метална рамка чанта obag DIY част на едро метална рамка 8.5 /6 см Количество : 100 Броя Размер : 8.5x2.25 инча и 6x2.25 инча . Доставка 1.

Свързани продукти