10ШТ FMS6143CSX FMS6143 Електронни компоненти в чип IC

Нов

2.54лв.

/ 2.67лв.

В наличност

Скъпи приятели, продукти, прекалено много.направете вашата подкрепа, щастливо сътрудничество.

Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и се насладете на пазаруване.

Добре дошли в нашия магазин!

Здравейте, скъпи приятели, ние предлагаме най-ниска цена, високо качество на продуктите и най-задоволително обслужване.

Нашата компания има достатъчно предлагане и десетки хиляди различни модели.Нашата доставка бърза и се радва на добра репутация сред нашите колеги.Ако имате нужда от повече броя или повече продукти, моля, свържете се с нас.Ние ще ви предоставим най-ниската цена.Пожелавам на всички ни е честита сътрудничество.

Възстановяване на електронни компоненти

Доставка

1, спедиция в рамките на 1-3 дни след приключване на плащането.Моля, уверете се, че вашият адрес на доставка е указан правилно.

2, ние можем да предоставят стоки чрез всички видове консумативи.Ако имате любима логистика, моля, свържете се директно с нас.Ние ще използваме така, както ви харесва.Ако не, ние ще изберем логистическое разпределение в момента на плащане или друга по-ефективна логистика.

3, Купувачът носи отговорност за всички данъци и / или мита, наложени му страна.

Подмяна/Замяна/Връщане

(1) Ние приемаме обмен в рамките на 14 дни след получаване на дефектните стоки.И ние ще ви върнем парите обратно.Междувременно трябва да ни предоставите доказателства, например снимка, за да ни покаже, че тя е дефектна.

(2) Ако купувате грешен продукт, моля, свържете се с нас веднага, и ние ще доставим друг правилният продукт, ако я имаме.Но трябва да си позволите всички разходи, включително и за първоначално товари, товаро-разтоварни такси и обратно товари и т.н.

(3) При връщане на нежеланите стоки се заплаща такса за попълване на запасите в размер на 15%, само в случай, ако продуктът се съвпада с това, което сме изпратили.Купувачът трябва да плати цената за доставка за изпращане на стоките обратно.

(4) в случай на върната стока не е същия, като този, който сме ви изпратили, например бракът, трябва и за него да плати.Адрес на изпратите не е нашият, това е адрес на пощальона.Така че, моля, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ СТОКАТА НА ТОЗИ АДРЕС.Моля, свържете се с нас за да получите обратен адрес

Коментари

1.Удовлетвореността на клиентите е много важно за нас.Ако сте доволни от нашите услуги, моля, дайте подробности по сделката Energybg.eu с добра оценка"5 звезди"и" оставете ни положителна оценка за обратна връзка.

2, ако не сте доволни, моля, свържете се с нас преди обратна връзка, ние ще бъдем много благодарни.Вашите конструктивни предложения ще станат движеща сила за нашето преразглеждане и усъвършенстване.Ние ще се стремим да подобрим нашето изследване и да се стремим към 100% удовлетвореност на клиента.

Етикети: електронен комплект, arduino cnc kit, arduino micro, arduino wifi, igbt транзистор, електрон, миллиграммовая скала, cd4017, кафе скала, направи си сам fm-радио комплект

Състояние Ново
Произход CN(Origin)
номер на модела FMS6143CSX

Напишете отзив

10ШТ FMS6143CSX FMS6143 Електронни компоненти в чип IC

10ШТ FMS6143CSX FMS6143 Електронни компоненти в чип IC

Скъпи приятели, продукти, прекалено много.направете вашата подкрепа, щастливо сътрудничество. Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и се насладете на пазаруване. Добре

Свързани продукти