Сгъстено Масаж на Главата Гребен за Красота Терени Гуаша Масаж на Главата Гребен Гуа Ша Стъргало Дъска за Премахване на Боя Масаж на Главата

Нов

0.48лв.

/ 0.95лв.

В наличност

Лъскав Край Рога Сгъсти Розов Гребен Широка Зъбни Корона На Акупунктурните Точки, Масаж Гребен Гуаша Лечение На Терени Дъска Грижа За Косата Инструмент

Спецификация:

Заглавие: Guasha Tool

Тип: Масаж, Релаксация

Размер: 95*50*5 мм

Цвят: Розов

Материал: Смола, Пчелен восък

Забележка:

За да се избегнат сблъсъци и надраскване, спрей восък върху повърхността и четка ефект, не влияещ на използване, просто не обичам изплакнете с вода след получаване на стоката.

Всеки продукт, изработени от естествена смола, кехлибар, полирана ръчно, както и размерът и структурата не може да бъде точно същото, което по никакъв начин не засяга използването.

Поради друг монитор и светлинния ефект действителния цвят на елемента може да се различават малко от цветове, което ще бъде показвано на изображенията.Благодарим ви!

Моля, изчакайте 1-2 см отклонение на измерване от-за ръчно измерване.

1 Х Масажът Гребен Гуаша

1. СВЕТОВНАТА ДОСТАВКА. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. ВРЕМЕТО за ПРЕМИНАВАНЕ на УСЛУГИ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.

6. Ако не сте получили своята поръчка, след 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние ще проследим вашата поръчка и ще се свържем с вас възможно най-скоро.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Време за доставка:

1. Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаване.Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, тя ще се счита за използван, и НИЕ НЯМА да ви ИЗДАДЕМ на ВРЪЩАНЕ ИЛИ ПОДМЯНА.ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЕ СЕ СЛУЧВА!

Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

2. Всички върнати стоки, ТРЯБВА да БЪДЕ в оригинална опаковка, и вие ТРЯБВА да ни ДАДЕ номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и id на вашата поръчка.

3. Ние ще ВИ върнем ПЪЛНАТА СУМА, ПЕЧЕЛИВШ залог след получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, СЛЕД като Купувачът и Продавачът да бъдат анулирани транзакция с Energybg.eu.ИЛИ можете да изберете замени.

4. Ние ще носят цялата разходите за доставка, освен ако продуктът(ите), не така се рекламира. 1. 12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни части (с изключение на части, повредени и/или неправилно използвани след получаване).Аксесоари се предлагат с гаранция от 3 месеца.

2. Дефектните стоки ТРЯБВА да БЪДЕ споделена и върнати в рамките на гаранционния период (и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно).Вие трябва да ни информирате, какво е дефект и да ни даде вашия номер на поръчка.НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ ЧАСТИ С ПОМОЩТА НА

Етикети: масажен инструмент гуа ша, huiles, instrument massage wood, лицето на гуа ша, стъргало гуа ша, гуаша, magicool, гуа ша гребен нефрит, кийт гуа ша, гребен за масаж elecool

Произход CN(Origin)
Приложение Тяло
Материал Друго
търговска марка FOCALLURE

Напишете отзив

Сгъстено Масаж на Главата Гребен за Красота Терени Гуаша Масаж на Главата Гребен Гуа Ша Стъргало Дъска за Премахване на Боя Масаж на Главата

Сгъстено Масаж на Главата Гребен за Красота Терени Гуаша Масаж на Главата Гребен Гуа Ша Стъргало Дъска за Премахване на Боя Масаж на Главата

Лъскав Край Рога Сгъсти Розов Гребен Широка Зъбни Корона На Акупунктурните Точки, Масаж Гребен Гуаша Лечение На Терени Дъска Грижа За Косата Инструмент Спецификация: Заглавие:

Свързани продукти