39шт Шевни конци 39 Цветове Цветна Гама Прежди за Шиене вышивальных машини HFD889

Нов

8.34лв.

/ 15.16лв.

В наличност

39шт Шевни конци 39 Цветове Цветна Гама Прежди за Шиене вышивальных машини HFD889

Характеристики:

1. ЦЕННА ОПАКОВКА: Общо 39 намотки цветни шевни конци. Общо 39 различни цветове.

2. ВИСОКО КАЧЕСТВО: Висока Якост На Опън, Ниска Ворсовая конец.Не е толкова лесно се износват и няма да се счупи.Тази благородна конци, идеален за ефективно шиене.

3. ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА: Тази шевни конци, подходящи за всички марки шевни и вышивальных машини.А все пак той е идеален за ръчно шиене,оверлока,капитониране,мерроу,серджера.

4. ЕЖЕДНЕВНО ШИЕНЕ: 200 ярда/ролка.Подходящ за ежедневна шиене.Лесни за ремонт кожа, чанта, матрак, плат деним и така нататък.Идеална за ръчно плетиво, капитониране, машина за шиене, бродерия на кръстат бод, плетене на една кука и други домашни аксесоари.

5. Възможности за подаръци: Не само за ежедневна шиене, разнообразни ярки цветове-това е също и това, че иска да има за всеки любител на шиене.

БЕЛЕЖКА:

1. Действителният цвят може да се различават леко от снимките, поради различни монитори и светлинния ефект.

Спецификация:

Тип: Шевни конци

Цвят: 39 цвята

Дължина: 200 ярда/ролка

Брой: 39 роли(39 цвята)

39 х Шевни конци

Ние изпращаме продукти по целия свят (с изключение на някои страни и APO/FPO).Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.Ние ще ви изпратим пакет от Китай чрез въздушна поща.Срокът на доставка зависи от превозвача за доставка, митнически и пощенска изпращане на дестинацията и на други фактори.Повечето пратки можете да получите на 20 работни дни (4 седмици).См. по-долу информация за времето на доставка за събиране на количествени данни:

Ние приемаме заявки за връщане чрез електронна поща в рамките на 7 работни дни от датата на получаване на вашата поръчка.Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна.Ако не сте доволни, когато получите стоката, моля, върнете го в продължение на 7 дни за подмяна или връщане на парите.Моля, свържете се с нас за да получите ръководството по възстановяване, преди да се върне на него.Всички върнати стоки, ТРЯБВА да БЪДЕ в оригинална опаковка, и вие ТРЯБВА да ни ДАДЕ номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и id на вашата поръчка.Ако продуктът е дефектен в рамките на 3 месеца, ние ще ви изпратим замяна, без допълнително заплащане, или ще ви предложим възстановяване след получаване на дефектните стоки.Ако продуктът е повреден след 3 месеца, все още можете да го изпратите обратно към нас.Ние ще ви изпратим нов, след получаване на дефектните стоки.Но вие трябва да платите допълнителни такси за доставка.Вие се съгласявате с всички по-горе правила при поръчка в Energybg.eu!Ако сте доволни от нашия продукт и сервиз, моля, дайте ни положителен отзив 5-звезден преглед, който е много важен за нас.Ние ще бъдем много благодарни, ако оставите тук истинските си чувства.Ако не сте доволни от стоки или нашите услуги, моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отзиви, ние веднага ще решим този въпрос, благодаря!Моля свържете се с нас от 9:00am.to 18:00. (GMT+8) от понеделник до събота .Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни и дай ни възможност да ви помогне.На всички имейли ще бъде отговорено в рамките на 1 работен ден (с изключение на официалните празнични дни в Китай).Ако не сте получили нашия отговор, моля, моля изпратете отново съобщението си, и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.Извиняваме се за късния отговор в почивните дни (включително и в неделя).

Етикети: ряса, силиконовата конец, кайт-лайн, шевна профили strand, чанта за файлове, шевни конци, шиене с конец, кривошипная резба, шевни конци с пайети, файлова папка котка

Тип набиране ДА
Характеристика Устойчивост на абразия
Модел Боядисани
номер на модела -
Вид търговия на едро No
Материал Полиестер / Памук
Произход CN(Origin)
търговска марка интер и ширити

Напишете отзив

39шт Шевни конци 39 Цветове Цветна Гама Прежди за Шиене вышивальных машини HFD889

39шт Шевни конци 39 Цветове Цветна Гама Прежди за Шиене вышивальных машини HFD889

39шт Шевни конци 39 Цветове Цветна Гама Прежди за Шиене вышивальных машини HFD889 Характеристики: 1. ЦЕННА ОПАКОВКА: Общо 39 намотки цветни шевни конци. Общо 39 различни цветове. 2.

Свързани продукти