Светещ лента Светещи ленти за Декорация на дома Етап Мини Колоездене украса колан самоосвещение

Нов

0.43лв.

/ 0.60лв.

В наличност

Характеристики:

1. Материал: лента е изработена от PVC, който е екологично чист, водоустойчив, нерадиоактивным.Това повишава сигурността на работните места и в домашни условия.

2. Стабилност: лента е с превъзходна стабилност и не показва значително влошаване на качеството при използване на открито.

3. Флуоресценцията: Флуоресцентно лента, автоматично осветление през нощта, противоскользящее предупреждение, ви дава възможност да видите ясно нещата в условия на ниска видимост.

4. Лесна за използване: просто махнете отметката от скеле и залепете лентата на чиста, суха повърхност.Можете да направите всеки дизайн, просто чрез разрязване на лента за всеки размер.

5.Приложимо случай: идеален за използване в дома, офиса, партита, театрални събития, бижута, дрехи, игри, картон, раници, мотори, стени,

Описание:

Тази луминесцентна лента, изработена от екологично чист и водоустойчиви PVC, приложима за дома, офиса, партита, театрални събития, декори и т.н., и лесен за използване.

Технически характеристики:

Цвят: бял

Тип: флуоресцентна стенни стълбове

Материал: PVC

Стил: карикатура

Комплектът включва:

1*луминесцентна лента

Бележки:

Моля, позволете 0-2мм грешка се дължи на ръчно измерване, благодаря за разбирането.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.Моля, разберете, благодаря!

Етикети: плат камера рентгенова снимка

Атрибути на 2 Стикери за декорация етап
Качества 1 Колан за декорация на дома
Произход CN(Origin)
Качества Luminous Band

Напишете отзив

Светещ лента Светещи ленти за Декорация на дома Етап Мини Колоездене украса колан самоосвещение

Светещ лента Светещи ленти за Декорация на дома Етап Мини Колоездене украса колан самоосвещение

Характеристики: 1. Материал: лента е изработена от PVC, който е екологично чист, водоустойчив, нерадиоактивным.Това повишава сигурността на работните места и в домашни условия. 2.

Свързани продукти