1Pc 12v Автоматична Електрическа Лодка на Морската Трюмный Помпа Поплавковый Ключ Регулатор на Нивото на Водата DC Сензор за Дебита Превключвател Покупка на Едро

Нов

15.46лв.

/ 23.79лв.

В наличност

Основните видове приложения:

С помощта на нашия микро-потопяеми помпа ние можем да инсталира автоматична система за автоматично източване и изключване без надзор.

Характеристика:

*1.Поплавковый прекъсвач добър за моряците,търговски рибари и корабостроители по целия свят за използване с помпи с мощност до 20 ампера.

*2.Осигурява автоматично включване/изключване на управление трюмным помпа.

*3.Включва помпата, когато нивото на водата достигне 2 инча (51 мм), и изключване на помпата, когато нивото на водата достигне 3/4 инча (19 мм).

*4.В комплект с 28-инчов кабелен кабел.

*5.It подходящ За 12 - 24 - 32 Волта.

*6.Срокът на служба, много голяма, а количеството на ключове достига 100 000 пъти; Автономен монтаж на притежателя на картата, която осигурява два режима на монтаж: долен/страна.

*7.Автоматично включване, когато в хоризонтална равнина е ≥55 мм; ≤25 mm или по-малко автоматично изключване; И може да отговаря на тези изисквания разпоредби, с различна височина на нивото на течността чрез увеличаване/намаляване на дебелината на основния материал и монтажа на основата.

*8.Висококачествен меден кабел е с диаметър 3,5 мм (вътрешен медна жица е с диаметър от 2 мм) се използва за осигуряване на нормална работа дори при преминаване на максималния ток на 30 години.

*9.Ултразвукова заварка, запечатване и мухъл в едно време, надеждни и безопасни, и няма изтичане на вода.

*10.Корпусът е изработен от висококачествена ABS-материал с вътрешни метални контакти, за да осигури надеждно стартиране/спиране.

*11.С водна шум, системата автоматично стоп/старт може да се образува, за да се избегне мързелувам, изгори или отказ на водна помпа; Автоматична обслужване може да се извърши без силата на човека, който изисква много време и е трудоемка защитава.

Технически характеристики:

Макс Усилвател 20 За 12 Волта

Макс Усилвател 10 За 24 Волта

Макс Усилвател 8 За 32 Волта

Цвят:Бял

Отнася се за следните широки сектори на индустрията:

1. Общепромышленное обзавеждане и медицинско оборудване.

2. Химично оборудване, пътните превозни средства, специални превозни средства и на съда.

3. Поддръжка на индустриално оборудване.

4. Земеделие (за косене на трева, градина, и т.н.).

5. Почистване на превозни средства, пране на килими, почистване на подови настилки и т.н.

6. Обзавеждане за пречистване на вода и води.

Обяви:

1 * Превключвател

Бележки:

1.Истинският цвят на елемента може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркостта на светлината.

2.Моля, позволете едно малко отклонение ръчно измерване за данни.

Етикети: помпа seaflo 12, водата помпа 12v, помпа sup, източник на захранване 12, лодка pvc, диска помпа водата, rv, автомобилен компресор, бар водна помпа високо налягане, преносим извънбордови трюмный помпа

търговска марка ИИ КА
Feature4 Потопяема Помпа
Произход CN(Origin)
Документ ce
Цвят Бял
Напрежение 12V
Feature7 електрически извънбордови трюмный водна помпа
Feature1 Електромагнитен помпа
Feature6 Трюмный водна помпа
Feature2 Едностъпални помпа
Feature3 Автоматично Извънбордови Трюмный Помпа
Feature5 Автоматичен поток сензор

Напишете отзив

1Pc 12v Автоматична Електрическа Лодка на Морската Трюмный Помпа Поплавковый Ключ Регулатор на Нивото на Водата DC Сензор за Дебита Превключвател Покупка на Едро

1Pc 12v Автоматична Електрическа Лодка на Морската Трюмный Помпа Поплавковый Ключ Регулатор на Нивото на Водата DC Сензор за Дебита Превключвател Покупка на Едро

Основните видове приложения: С помощта на нашия микро-потопяеми помпа ние можем да инсталира автоматична система за автоматично източване и изключване без надзор. Характеристика: *1.Поплавковый

Свързани продукти