ADOREHOUSE 3шт спално бельо Завивки Миещи Юргани Набор от покрива възглавница Леки, Цветни Завеси от Плътен Цвят Стеганое Одеяло Покривки

Нов

78.91лв.

/ 183.49лв.

В наличност

Траен и Мек

- Идеален за семейства с домашни любимци или деца.

- Пинсоническая ред не распутывается и позволява в продължение на много години продължава да използва.

- Висококачествена матова повърхност от микрофибър и умения за производство, за продължителен комфорт.

Почувствайте разликата

- Насладете се на спалня, стая за гости, детска стая, дом за почивка.Страхотна идея за подарък за мъже и жени, момчета и момичета, деца и юноши от всички възрасти!Дайте подарък уют на рожден Ден.

- Цветя модел лесно се съчетава с интериор на спални, като ви предлага елегантно и класическо усещане.

Технически характеристики

- Материал: Микрофибър

- Размер в сантиметри:

240*270 см

50*75 см (Размер на Калъфки за възглавници)

240*290 см

50*90 см(Размер на Калъфки за възглавници)

Пакетът включва в себе си (Калъфки за възглавници без пълнеж)

- Одеало *1 и калъфка за възглавница * 2

Бележки

- Поради разликата в светлина и цвят на екрана елемент може да се различават малко от изображението.

- Поради ръчно шивач, моля, позволете грешка размер на 2-3 виж

Бележки за опаковката

- За да се уверите, че ще получите колет своевременно, като се има предвид проблема на тегло, ако поръчате 2 или повече продукти, вашата пратка ще бъде разделена на 2 или повече части.

- В този случай, ако вие получавате само един колет, не се притеснявайте.Можете да проверите състоянието на пакета, и ще откриете, че останалата част от опаковки все още са на пътя.

- Ако все още имате съмнения или въпроси, не се колебайте да се свържете с нас, и ние сме готови да помогнем.

До: Мога ли да си по-големи отстъпки?

Отговор: Благодаря ви за проявения интерес към нашите продукти.В нашия магазин има фиксирани отстъпки и купони, вие сте свободни да ги използват, ако представят подробни условия.Ние не може да предложи повече отстъпки, тъй като нашата посочената цена е най-ниската, която ние можем да ви предоставим.

Въпрос: Възможно ли е да конфигурирате продукта?

A: Ние можем да персонализирате дизайна и размера за повечето теми за домашен текстил в нашия магазин.Моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти за повече информация.

Въпрос: Защо руските клиенти трябва да попълня данните?

Отговор: При поръчка трябва да попълните данните, тъй като пратката се проверява местната митница в Русия.Моля, бъдете сигурни, че вашата информация никога няма да бъде показан на трети лица, и вие можете безопасно да предоставят информация на Energybg.eu.

Въпрос: Кога ще бъде изпратена поръчката ми?

А: Добре ни е нужно 3-5 дни аранжировать си опаковка, не повече от 7 дни.Ако имате нужда от предпоставка, спешно, моля, напишете вашите специални изисквания, когато правите поръчка.Освен това, можете да се свържете с нашия отдел за поддръжка на клиенти.

Въпрос: Как мога да следите своя колет?

А: Можете да следите своята парцел в следния уебсайт с помощта на вашия номер за проследяване: www.17track.net/en (Копирайте линка и поставете в браузъра и след това щракнете върху отвори)

Етикети: покривки за легла, спално бельо и покривки, умно легло, легло каре, покривки за легла, покривки за легла, покривки с пола, легло расстелена, cabeceros camas, покривалото стеганое одеяло

плат Измити Памук
Предимство-2 Лесен за почистване
Стил Обикновена
Модел Обичайната Крашеная
Брой нишки 100TC
Вид модел Цвете
Произход CN(Origin)
Цвят Както показват снимките
Предимство-1 Ниско Тегло
Материал 100% Polyester
Техника Ватиран, Реактивна печат
Тип кърпи, одеало
Воспользуйся Начало, ХОТЕЛ

Напишете отзив

ADOREHOUSE 3шт спално бельо Завивки Миещи Юргани Набор от покрива възглавница Леки, Цветни Завеси от Плътен Цвят Стеганое Одеяло Покривки

ADOREHOUSE 3шт спално бельо Завивки Миещи Юргани Набор от покрива възглавница Леки, Цветни Завеси от Плътен Цвят Стеганое Одеяло Покривки

Траен и Мек - Идеален за семейства с домашни любимци или деца. - Пинсоническая ред не распутывается и позволява в продължение на много години продължава да използва. -

Свързани продукти