Зоро New Personality Creative Double Wheel Факел Lighter Керосин Ретро Ветроупорен Старомодни Запалки Подарък За Мъже

Нов

20.02лв.

/ 33.36лв.

В наличност

Зоро New Personality Creative Double Wheel Факел Lighter Керосин Ретро Ветроупорен Старомодни Запалки Подарък За Мъже

Съвети:Няма гориво в зажигалке.да попълните зареждането при първото използване.Поръчка на 2 бр. и над получите допълнителна отстъпка.Ако поръчате в моя магазин, ние ще ви изпратим специален подарък на вашата опаковка.

Плащане:

►Ние приемаме Alipay, Western Union, TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез НАБИРАТЕЛНИ, сигурна плащане процесор.

► Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни след поръчка.

► Ако не можете да платите сметката си веднага след търга, моля, изчакайте няколко минути, и след това опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

Изпращача:

► Глобален транспорт. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

► Поръчка ще бъде обработена в срок след потвърждаване на плащането.

► Ние изпращаме стока само на адрес потвърдена поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка

► Сервизно време на превоз се предоставя на превозвача, с изключение на почивните и празнични дни.Време за доставка може да варира, особено в празнични дни.

► Ако не получи стоките в продължение на 50 дни след плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим стока и ще се свържем с вас възможно най-скоро.Целта ни е да направим така, че клиентите да са доволни!

► Поради разлика в състоянието на запасите и време, ние ще изберем кораб от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

Връщане:

► С получаването, ще имаш 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне.Ако сте собственик на предмет на повече от 7 дни, тя ще се счита за използван, и ние не ще се върне или да го замени.Никакви изключения!Товар носи на купувача и на продавача на половина.

► Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване и конкретната причина за връщане

► Ние ще ви върнем пълната сума на сделки при получаване оригиналната опаковка, включително всички компоненти и аксесоари.И купувачът, и продавачът отменя транзакцията Energybg.eu.Като алтернатива можете да изберете замени.

► Ако продуктите не отговаря на рекламата, ние поемаме всички транспортни разходи.

Коментари:

► Ние поддържаме висок стандарт за качество и се стремим да постигнем 100% удовлетвореност на клиента!Обратната връзка е много важно Ние ви молим незабавно да се свържете с нас, преди да ни даде неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да решите проблема си по задоволителен начин.

► Ако ние нищо не знаем за проблема, не можем да го решим!

Възстановяване и обезщетяване

1. От датата на получаване, имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне.Ако сте собственик на предмет на повече от 7 дни, тя ще се счита за използван, и ние не ще се върне или замени някакъв предмет ви.Никакви изключения!Товар се носи от купувача.

Етикети: мъжете запалки, зоро, човек факел запалка, човек бутан запалка, китайските часовници дракон, кремък, скоба за халки малък, зелени мъжки часовник, ligth, стенопис в стил ар-деко

Зареждане тип гориво керосин
Ветрозащитный ДА
Материал Метални
търговска марка OL
Цвят Gold / Черно / Сиво
Произход CN(Origin)
Техника Лак
размер 5.8*3.8*1.5 CM
номер на модела Керосин запалка

Напишете отзив

Зоро New Personality Creative Double Wheel Факел Lighter Керосин Ретро Ветроупорен Старомодни Запалки Подарък За Мъже

Зоро New Personality Creative Double Wheel Факел Lighter Керосин Ретро Ветроупорен Старомодни Запалки Подарък За Мъже

Зоро New Personality Creative Double Wheel Факел Lighter Керосин Ретро Ветроупорен Старомодни Запалки Подарък За Мъже Съвети:Няма гориво в зажигалке.да попълните зареждането при първото

Свързани продукти