18K Gold Office Lady Star shape Виси Обеци, Бижута Гладка Партия Сватбени Обици Капка за Жени Приятелка, Подарък За Рожден Ден

Нов

8.17лв.

/ 16.35лв.

В наличност

Доставка и доставка

Ние ще изпратим цялата стока, в рамките на 48 часа след плащане, предоставяме на всички видове начина на доставка.Ако искате да посочите начин на доставка, моля, платете цена за доставка.По-долу е очаквана скорост на доставка, за ваше сведение.Благодарим ви!

* Ако стойността на поръчката надвишава 200 щатски долара, ние ще ви предоставим безплатна доставка DHL, FedEx или Aramex.(запитване за дистанционно страната е 200 щатски долара)

Начин на доставка

срок на доставка

Проследяване На Уеб Сайт

Въздушна Поща

10-60 дни

www.17track.net/en/

ePacket

7-20 дни

www.17track.net/en/

Сингапур поща

15-45 дни

www.17track.net/en/

EMS

5-15 дни

www.ems.com.cn

DHL

3-10 дни

www.dhl.com

FedEx

3-8 дни

www.fedex.com

Aramex

5-10 дни

www.aramex.com

UPS

5-10 дни

www.ups.com

Доставка само за справка, понякога ще се задържат на празници, фестивали, лошо време, митница и т.н.

Доставка въздушна поща в южноамериканские страната може да отнеме повече от 60 дни.

Експресна обикновено има митнически данъчни въпроси, в този случай, моля, работете съвместно с митниците, да плащат данък.

Рекламации и връщане

Много благодаря за избор Choucong, ние ви предоставяме 7-дневен обслужване на връщане:

1. По някаква причина, ако не сте доволни от покупката си, моля, веднага се свържете с нас.Ние приемаме рекламации или обмен в рамките на 7 дни от датата на получаване, запазване на продукт в първоначалното им състояние и поемат разходите за доставка себе си, ние ще обработим вашето искане за възстановяване след получаване на върнатия продукт.

2. Ако получите дефектна продукти, моля, веднага се свържете с нас за подмяна или ремонт.Ако замяната не е на разположение, а след това пълно възстановяване на средства ще бъде направено с използване на оригиналния метод на плащане.

3. За повече информация, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти.

Коментари

Вашата подкрепа и доверие-най-голям стимул за нас:

1. Ако удовлетворяетесь с нашите детайли и услуги, а след това моля добросердечно моля, минута, за да се излезе на положителен резултат от експозиция с 5 звезди, ние с радост ще направим същото и за вас.

2. Моля, не се колебайте да ни потърсите, за да получите най-доброто решение, преди да си тръгнеш неутрална или отрицателна обратна връзка, ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви предоставим най-доброто обслужване.

Причина и подаръци

Етикети: графичен комплект yz450fx

Страничната камък Няма
Подарък за жена/майка/жена/приятелка/Мария
Ковчег за бижута С кутия за бижута
Стил Класически
Тип сертификат Оценка От Трета Страна
Повод за Годеж/сватба/парти/юбилей/рожден Ден
търговска марка векалон
номер на модела E958
Тип на метали сребро
Централен камък Няма
Случай Парти
Произход CN(Origin)
Форма\модел Звезда
Пол Жени
Метален Печат 925, Пълен

Напишете отзив

18K Gold Office Lady Star shape Виси Обеци, Бижута Гладка Партия Сватбени Обици Капка за Жени Приятелка, Подарък За Рожден Ден

18K Gold Office Lady Star shape Виси Обеци, Бижута Гладка Партия Сватбени Обици Капка за Жени Приятелка, Подарък За Рожден Ден

Доставка и доставка Ние ще изпратим цялата стока, в рамките на 48 часа след плащане, предоставяме на всички видове начина на доставка.Ако искате да посочите начин на доставка,

Свързани продукти