Супер Светло Стъкло Коригиране на Кристали и Високо Качество е по-Добре DMC Clear Strass Iron On Crystal Hot fix Rhinestone За Плат за Дрехи

Нов

3.39лв.

/ 5.64лв.

В наличност

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

До:Успели сте да се промени на други изразяват,са ни нужни стоки унгентлы?

А: Да,ние също изпращаме стоки ДХЛ,Федерална Експрес,УПС и други ако можете да платите ни повече спешна цените или да си купите достатъчно стоки.моля свържете се с нас или излезте от вашите съобщения.

Въпрос:Аз съм реселър,аз исках да си купя много парчета на вашия продукт,каква е вашата цената на едро?

A:Здравейте,благодаря ви за вашето запитване,ако желаете да закупите голямо количество,моля,изпратете ни електронна поща или оставете съобщение, което искате от нас, ние ще ви дадем най-добрата цена в рамките на 24-48 часа.Благодарим ви.

Въпрос:имате ли друг продукт,който ние искаме да си купите заедно с вашия продукт, не съм го намерил във вашия магазин?

A:Да,ние можем да предоставим това,което желаете,моля, изпратете ни данни и снимка, ние можем да го намерим за вас.

За Плащането:

1. Ние приемаме Alipay , West Union, TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез защитен процеса на плащане или НАБИРАТЕЛНИ.

Най-добрият начин-това е директна онлайн плащане, което можете да изберете сами.

2. При попълване на информацията за вашия купувача уверете се, че сте попълнили цялата подробна информация, като лице за контакт, адрес, пощенски код и номер на телефон.

За доставка:

1)по-Голяма част от стоките ще бъде изпратена в рамките на 1-5 работни дни, след като вашето плащане ще е ясно.(Някакъв продукт, може да липсват на склад навреме,изпращане може да се забави,надявам се, ще разберете.)

2)Стоки се изпращат от Китай въздушна поща, достигайки повечето страни в продължение на 10-20 работни дни.Тук е време за доставка Въздушна поща на Китай

(Забележка:един ден meas работен ден)

За Условията На:

1. Всички продукти са тествани преди да изпратите, така че, ако не сте доволни от покупката си, можете да разменяте стоки в рамките на една седмица, и вие трябва да се свържете с нас в рамките на 24 часа от датата на вашата покупка.

2. Разходите за доставка и обработка не се връща, а клиентът трябва да носи отговорност за всички разходи по връщане и повторно изпращане.

3. Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#.

4. Ние ще ви възстановим пълната печеливша голяма сума., след получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари.След като и Купувачът, и Продавачът да бъдат анулирани транзакция с Energybg.eu.или, можете да изберете замени.

За обратна връзка:

Когато получите пратката,ако искате да бъдете доволни от него ,надявам се, можете да ни оставят 5 звезди.

В същото време, ако се сблъскате с някакъв проблем по отношение на пратки,моля,първо се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да го разреши.Просто се надявам, че вие ще ни дадете шанс.

Етикети: коригиране на кристал crystal железен лист, прехвърляне на кристали, dmc сребърни кристали, crystal корекция, страсс, тръба с кристали, кристални стъклени кристали, стразовые ленти hot fix, плат камък, b кристали

Произход CN(Origin)
Материал Crystal
Кристали Се Използват Шапки, Колани, Чанти, Облекло, произведение на изкуството, диамантени картини, и т.н.
Тип набиране ДА
размер SS6, SS8, SS10, SS12, SS16, SS20
Вид на кристали Свободни Кристали
Форма Кръг
Трябва ли да персонализирате Производител, добре дошли на сътрудничество в никакъв случай
Воспользуйся Чанти, Облекло, Обувки
Вид на продукта Кристали
Вид търговия на едро Да(>50 бр.)
номер на модела Кристали ZDHZ
Качеството На Кристали ааа, моля, свържете се с отдела за поддръжка на клиенти за получаване на другия качество
Как да използвате Желязо Inclusive, Лентата Гореща Закрепване, Планински Кристал Коригиране На Мотив, Теплопередача
Брой петна Strass 1050шт/чанта
Стил flatback
Техника Hot-Fix

Напишете отзив

Супер Светло Стъкло Коригиране на Кристали и Високо Качество е по-Добре DMC Clear Strass Iron On Crystal Hot fix Rhinestone За Плат за Дрехи

Супер Светло Стъкло Коригиране на Кристали и Високо Качество е по-Добре DMC Clear Strass Iron On Crystal Hot fix Rhinestone За Плат за Дрехи

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ До:Успели сте да се промени на други изразяват,са ни нужни стоки унгентлы? А: Да,ние също изпращаме стоки ДХЛ,Федерална Експрес,УПС и други ако можете

Свързани продукти