Кристални Пръстени Котешки Нокът За Дами С Цвят Сребро Като Коледен Подарък За Жени, Бижута

Нов

1.37лв.

/ 1.85лв.

В наличност

77772 ИЗБЕРЕТЕ НАЙ-ДОБРИЯТ ITESM ЗА ВАС

Дупката се регулира

Начин На Плащане

Ние приемаме само Условно депозиране с кредитна карта, Western Union.

И двете, моля платете в рамките на 7 дни от датата на поръчка.

Условия на доставка

Стандартно обслужване-въздушна поща стълб Кит или въздушна поща стълб на Хонг конг.

Експресна услуга-China Post EMS.

Ние изпращаме стока от понеделник до събота, с изключение на официалните празници.И двамата моля изпратете ни електронна поща, ПРЕДИ да си плати ако искате да промените адрес перевозкы на пратката.

Стандартна поддръжка отнема от 18 до 25 работни дни.Моля, обърнете внимание, че тази услуга НЕ се поддава на проследяването.

Експресна услуга отнема от 10 до 15 работни дни.Той се следи на сайта на пощенски клон на страната или на уеб сайта на Китай EMS.

Време за доставка в празничния сезон (Коледа, Китайската Нова година и т.н.) Може да бъде повече от обичайното.И двете, моля, добавете още 5-10 дни, като забавяне.

Връща термин

Ако получите дефектна стока, клиентът има до 7 дни от датата на получаване до искането за възстановяване или замяна за нов.

Ако сте получили грешен продукт, стока трябва да бъде върната в първоначалния и неизползвано състояние, както и трябва да бъде в оригиналната кутия и нейната опаковка.

Ние не позволяват възстановяване или замяна поради промени мнения.Не забравяйте да прочетете цялото описание, цитиран като ръководство, преди да направите залог.В това време, като на всяка стъпка, изглежда, се гарантира, че ние ще ви изпратим най-подходящия продукт ще бъде случаят, когато получавате на стоки, които са компания от описанието.В тази ситуация, ние ви молим незабавно да се свържете с нас, за да можем да се поправи ситуацията.Вашето удовлетворение е важно за нас и ние ценим Вашият бизнес.

Нещо За Нас

След 4 години успешна стрелба на ибей, ние решихме да започнем нашите нирвана.В момента ние сме специализирани в женската и детска мода.Ние ценим всеки отделен клиент, както и на едро купувача.Нашият склад се намира в Yiwu, най-малко на продукта на пазара в Китай.Ние предлагаме на нашите клиенти икономии раници, в сравнение с цените, предлагани от традиционните търговци на дребно на сходни или идентични стоки.Ние предлагаме носители на езика за обслужване на клиенти на английски, френски и китайски.

Не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, преди и след покупката.Ние се стремим към 100% удовлетвореност на клиента.Ние подкрепяме нашите задължения, отлично обслужване, 100% пълна връщането на парите и гаранция за удовлетвореност на клиентите.

Залагайте С Увереност!

Етикети: за жени, пръстени, пръстен черна котка, пръстен на пръст кошачьем, пръстен за котешка муцуна, котешки сережное пръстен, пръстен чат нуара, пръстен анима, пръстен коте, пръстен за котешки лапи, котешки пръстен сребърен

номер на модела 68FEMDT8R11495
Случай Парти
Широчина на повърхността \
Функция Украса
Форма\модел РАСТЕНИЕ
Произход CN(Origin)
Пол Жени
Съвместимост Всичко, Което Е Съвместимо
Тип на метали Няма
Вид на пръстените Един Коктейл Пръстен
Тип инсталация Натяжное Планина
Материал Метални
Стил МОДЕРЕН

Напишете отзив

Кристални Пръстени Котешки Нокът За Дами С Цвят Сребро Като Коледен Подарък За Жени, Бижута

Кристални Пръстени Котешки Нокът За Дами С Цвят Сребро Като Коледен Подарък За Жени, Бижута

77772 ИЗБЕРЕТЕ НАЙ-ДОБРИЯТ ITESM ЗА ВАС Дупката се регулира Начин На Плащане Ние приемаме само Условно депозиране с кредитна карта, Western Union. И двете, моля платете

Свързани продукти