Rainbow Push Bubble Sensory Toy Аутизъм Anti Stress Cartoons Silicone Преса Toy симпл дъмпъл играчки

Нов

1.73лв.

/ 3.20лв.

В наличност

[CustomizedpruductTemplate] [/CustomizedpruductTemplate]

Карикатури Животно Дъга Летящ Балон Сензорен Аутизъм Конкретна Нужда Облекчаване На Тревожност Пораснали Деца, Тенис На Анти-Стрес Висулка Играчка

Характеристика:

1. Правилата на играта са прости и разбираеми, децата и възрастните хора могат да играят, това също е много добра семейна интерактивни играчки за родители и деца.

2. Малък размер, може да бъде компресиран и удължен, без деформация, лесен за съхранение, лесно се носи с себе си.

3. Логическото мислене на мозъка, на устната аритметика и умствена аритметика, на нечетните и четните числа, цялостното планиране и други способности, за да се предотврати дегенерация на мозъка.

4. Когато щракнете върху балон, балон ще издаде лек хлопающий звук, след това го обърнете и започнете отново.

5. Изработен от екологично чисти материали и може да се използва повторно и да се почистват от време.

6. Ярки цветове и форми, има сладък звук, когато натиснете бутона на пикочния мехур (моля, обърнете внимание, че звукът ще бъде по-малко от производствения процес, от една страна), но определено ще накара вашето дете да се чувстват удовлетворени.

7. Мултифункционална употреба, може да се използва като играчка или като една чаена поставка, идеалният подарък за вашите приятели.

8. Висулка може да бъде окачен на училищни чанти, ключодържатели и т.н. Това също е добра украса. (В сила окачен плащане, моля, обърнете внимание на премахване и промяна)

Описание:

1. Тази играчка push bubble-голям тъчпад играчка, можете да щракнете върху него отново и отново, за да я повдигнете.Повтаряне на едно действие, за да помогне на деца и възрастни в състояние на силен стрес или тревожност се свали и да се освободи стреса, тези играчки са много подходящи за офиси, къщи, църкви, библиотеки, гари, специални класове, физиотерапевтични кабинети и сензорни стаи, както и за пътуване.

Можете да се насладите на веселие по всяко време и на всяко място: никакви аксесоари не е лесно да загубиш, малкият размер, здрав, можете да се насладите на возней със себе си или да покани приятелите си в бърза игра на мозъка, независимо от това, къде се намирате, вие можете да се насладите на веселие игри.

2. При почистване просто я изплакнете мивката и го оставете да изсъхне на въздуха.

Основни правила:

Всеки играч се редуват натисне произволен брой вана бутони в произволен ред,

(Съвет: Ако натиснете няколко бутона мехурчета, те трябва да бъдат свързани.) Врагът също може да кликват пузырьковые бутони, които не са били клавиша в този ред/други редове.

Играчът, който натисна последния бутон мехур, е губещ.

Обърнете на игра, за да незабавно да започне следващия кръг.

Спецификация:

Материал: Силикон

Цвят: Rainbow

Стил: Слон, Мечка, Съкровище На Кон, Носорог

Размер:

А на: Слон: 14,5*12,6 см,

B: Мечка: 16,4*12 см,

C: Съкровище на кон: 20,8*16,6 см,

Етикети: стрес, скандинавска дъга, антистрес, антистрес играчка, антистрес ръка, кубче непоседа, фитгет, макрам, непоседа играчка, декор дъга

Препоръчителна Възраст Бременни, 0-6м, 7-12y, 7-12м, 4-6y, 13-24м, 12+y, 25-36м
номер на модела Играчка Fdget
Документ Аттестованная Европа (CE)
Произход CN(Origin)
Предупреждение летящ балон играчка
Тема Спорт

Напишете отзив

Rainbow Push Bubble Sensory Toy Аутизъм Anti Stress Cartoons Silicone Преса Toy симпл дъмпъл играчки

Rainbow Push Bubble Sensory Toy Аутизъм Anti Stress Cartoons Silicone Преса Toy симпл дъмпъл играчки

[CustomizedpruductTemplate] [/CustomizedpruductTemplate] Карикатури Животно Дъга Летящ Балон Сензорен Аутизъм Конкретна Нужда Облекчаване На Тревожност Пораснали Деца, Тенис На Анти-Стрес Висулка

Свързани продукти