7.83 Hz Програмируем Генератор На Шуман Генератор На Импулси На Ултра-Висока Честота

Нов

28.18лв.

/ 42.69лв.

В наличност

Програмируем Генератор на Шуман 7,83 Hz Сверхнизкочастотный импулсен Генератор

Функция:1. Шумановское на електромагнитно излъчване на изключително ниска честота, могат да проникнат през всяко вещество, е несвободни радиация.

2. Шуман-естествен източник на енергия, и той е неизчерпаем.Всеки, който лесно резонира с Шуманом, винаги се получава енергия и природен дух е пълен и здрав.

3. Благодарение на резонансу приет на електромагнитното поле на Шуман и на клетъчната честоти от човешкото тяло се поддържа общият баланс на човешкото меридиан, като по този начин намаляване на вредата, причинена на свободен радиация EMF.

4. Когато естественото регенеративное магнитно поле се симулира по електронен път, например, с помощта на квадратен генератор за генериране на изкуствена шумановской честота 7,83 Hz вместо естествена шумановской.

5. Генератор може да индуцира честотен резонанс на човешкото тяло, допълни естествен геомагнетизм и изкуствено отслаби електромагнитни смущения ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ полета, а също така гарантира здраве на баланса на потенциала на клетъчната мембрана.

Спецификация:

Тип елемент: Генератор на Шуман

Източник На Захранване: Вградена Литиева Батерия

Зареждане Micro-USB, с 4-те светлинен дисплей батерии

Консумирана мощност: 5V 0.08 A

Работна честота: 7,83 Hz синус, генерирани програмируем интелигентен чип.Форма на сигнала, честота и мощност могат да бъдат инсталирани (по подразбиране, са определени).По-висока честота точност и стабилност на съответствието.

Още един USB-A за външен източник на захранване 5 В

Цвят:Бял

Материал:PU

Размер:80x76x24mm

Съдържание на опаковката:

1 x генератор

1 x USB кабел

Само посоченото съдържание на пакета, както и други продукти, които не са включени.

Забележка: Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на елемент от картината е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1-3 виж

Етикети: функционален генератор на сигнали, генератор на звукова честота, генератор seg, честотен заглушител, направи си сам генератор на вълни на Шуман, nobsound, gener, генератор на вълни на Шуман, двигател алтернатор 12v, високо напрежение генератор 12

Документ Няма
търговска марка Майлиси
Само Аксесоари ЕЛЕКТРИЧЕСКИ
Произход CN(Origin)

Напишете отзив

7.83 Hz Програмируем Генератор На Шуман Генератор На Импулси На Ултра-Висока Честота

7.83 Hz Програмируем Генератор На Шуман Генератор На Импулси На Ултра-Висока Честота

Програмируем Генератор на Шуман 7,83 Hz Сверхнизкочастотный импулсен Генератор Функция:1. Шумановское на електромагнитно излъчване на изключително ниска честота, могат

Свързани продукти