ADG1204YRUZ ADG1204 ADG120 4YRUZ Електронни компоненти в чип IC

Нов

7.92лв.

/ 8.34лв.

В наличност

Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и се насладете на пазаруване.

Добре дошли в нашия магазин!

Здравейте, скъпи приятели, ние предлагаме най-ниска цена, високо качество на продуктите и най-задоволително обслужване.

Нашата компания има достатъчно предлагане и десетки хиляди различни модели.Нашата доставка бърза и се радва на добра репутация сред нашите колеги.Ако имате нужда от повече броя или повече продукти, моля, свържете се с нас.Ние ще ви предоставим най-ниската цена.Пожелавам на всички ни е честита сътрудничество.

Възстановяване на електронни компоненти

Доставка

1, спедиция в рамките на 1 до 3 дни след заплащане на завършена.Моля, уверете се, че вашият адрес за доставка, правото.

2, ние можем да предоставят стоки чрез всички видове консумативи.Ако имате любима логистика, моля, свържете се директно с нас.Ние ще използваме така, както ви харесва.Ако не, ние ще изберем логистическое разпределение в момента на плащане или друга по-ефективна логистика.

3. Купувачът носи отговорност за всички данъци и / или такси,събирани от неговата страна.

Подмяна/Замяна/Връщане На Парите

(1) Ние приемаме обмен в рамките на 14 дни след получаване на дефектните стоки.И ние ще ви върнем парите обратно.Междувременно трябва да ни предоставите доказателства, като например изображение, за да ни покаже, че той е повреден.

(2) Ако купувате грешен детайл pls, тогава свържете се с нас незабавно и ние ще доставка друго най-подходящия ако ние имаме.Но трябва да си позволите всички разходи, включително първоначалната транспортните разходи, такси за обработка и връщане на пратката и т.н.

(3) Нежелан връщане на продукт, ще трябва да заплатят такса за попълване на запасите от 15%, само ако стоката е същата, като тази, която изпратихме.Купувачът трябва да заплати разходите за доставка, за да изпратите продукта обратно.

(4) в случай на върната стока не съвпада с този, който сме ви изпратили, например, са унищожени, вие трябва да платите за него.Адрес на изпратите не е нашият, това е адрес на пощальона.Така че, моля, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ НА ТОЗИ АДРЕС.Моля, свържете се с нас за да получите обратен адрес

Коментари

1.Удовлетвореността на клиентите е много важно за нас.Ако сте доволни от нашите услуги, моля, дайте подробности по сделката Energybg.eu с добра оценка"5 звезди"и" оставете ни положителна оценка за обратна връзка.

2, ако не сте доволни, моля, свържете се с нас преди обратна връзка, ние ще бъдем много благодарни.Вашите конструктивни предложения ще станат движеща сила за нашето преразглеждане и усъвършенстване.Ние ще се стремим да подобрим нашето изследване и да се стремим към 100% удовлетвореност на клиента.

Етикети: електронен комплект, оранжева пижама, компонент asus, пин, преносими електронни компоненти, компонент nes, компонент av, електрон, международни електронни компоненти, cd4017

Произход CN(Origin)
Състояние Ново
номер на модела ADG1204YR

Напишете отзив

ADG1204YRUZ ADG1204 ADG120 4YRUZ Електронни компоненти в чип IC

ADG1204YRUZ ADG1204 ADG120 4YRUZ Електронни компоненти в чип IC

Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и се насладете на пазаруване. Добре дошли в нашия магазин! Здравейте, скъпи приятели, ние предлагаме най-ниска цена,

Свързани продукти