24шт Смесени Цветове Ангел Принцеса Flatback Смола Кабошоны Украса Бележки Занаят САМ Аксесоари За Коса

Нов

6.11лв.

/ 7.64лв.

В наличност

Поради различните партиди,друг език и друга светлина, изображенията може да не отразява действителния цвят на елемента.Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

1. Моля ,обърнете внимание,ако сте избрали обикновена поща, няма информация за проследяване в страната-дестинация, обикновено отнема 30-60 дни, ако не получат в рамките на 60 дни, моля, свържете се с нас, за да получите възстановяване.моля, не спорете в продължение на 60 дни.

2. моля,опитайте се да изберете пусне на потребителски поща,epacket, Energybg.eu standard shipping these shipping method with tracking information.

3. Когато избирате обикновена поща, но сумата на вашата поръчка е повече от 10 долара, ние организираме най-добрият начин на доставка за вас.Някои страни повече от 25 долара изберете Epacket или Energybg.eu стандартен начин за доставка можете да получите безплатна доставка, цената за доставка ще бъде автоматично намалява, когато правите поръчка.

4. Моля, уверете се,че вашият адрес е правилен, поради грешен адрес за доставка провал, ние откажем от повторното изпращане или връщане на парите.

1.можете да отмените резервацията си до това как ние заполним номер за проследяване,но вие трябва да изберете"купувач, не иска за сега"или"друга причина", или да се откажем отмени и да изпрати стоката.

2. Можете да получите възстановяване в рамките на превоза на 60 дни,ако не сте получили продукт, моля, изберете "лични причини", когато се прилагат на връщане.

3. Ако продуктът ще получите повреден или липсва стока,моля свържете се с нас за първи път, моля ви, не позволявайте отрицателен коментар директно.Благодарим ви.

Етикети: занаятчийски материали, документи, елен плоски гърба смола, изкуствена царевица, плоски гърба смоляные украса русалки, смола flatback, flatback украса, ПДЧ красиви декорации, проста украса за карти, украса banta за коса, кутии за scrapbooking

номер на модела WARC095
Опаковка 24шт смесени цветове
Тип набиране No
Използването на декор на телефона, бебешки аксесоари
Вид търговия на едро No
Материал Смола
Произход CN(Origin)
име на продукта Смоляной Кабошон

Напишете отзив

24шт Смесени Цветове Ангел Принцеса Flatback Смола Кабошоны Украса Бележки Занаят САМ Аксесоари За Коса

24шт Смесени Цветове Ангел Принцеса Flatback Смола Кабошоны Украса Бележки Занаят САМ Аксесоари За Коса

Поради различните партиди,друг език и друга светлина, изображенията може да не отразява действителния цвят на елемента.Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате. 1.

Свързани продукти