Медицински Човешки Органи Сърцето на Меридиана на Бъбреците Изкуство Калъф за Телефон iPhone 7 8 Plus X XR XS 11 12 pro MAX Твърд PC TPU Делото

Нов

3.00лв.

/ 5.99лв.

В наличност

Добре Дошли В магазина !

1. Ние подкрепяме Дропшиппинг, продукти на едро, можем да ви дадем най-добрата цена, изделия с високо качество.

След потвърждаване на плащането можем да доставят стоки в рамките на 3 дни. (с изключение на празници)

2. Ако сте избрали начин на доставка: China post ordinary small package plus, той не може да отслеживающую информация чужбина, моля, не се притеснявайте, това ще бъде успех стигнете до вашата страна и степента на загуба на пакети е много ниска.В тези поръчки, ние не приемаме никакви спорове, не чрез проследяване номер.Ако искате да следите информация за проекта в реално време, моля, изберете China post registered airmail

3. Ако се притеснявате, че той не може да пристигне, вие можете също така да изберете ePacket или Energybg.eu.Трябва само да добавите малко на пратката.

4. Обърнете внимание на руските приятели: моля, попълнете пълното име на получателя (включително не по-малко от 3 части) и пощенски код, в противен случай вашият пакет няма да успее да мине през митницата на страната.

Забележка: ако имате въпроси, моля свържете се с нас, преди да напусне неутрална или отрицателна обратна връзка.Ние ще се опитаме да решим проблема.

Всички елементи за 100% НОВИ, НИКОГА НЕ се използват и НЯМА да бъдат използвани повторно.Въпреки това, за да се уверите, че продуктът се намира на 100% в добро състояние, ние винаги отваряне на опаковката, за да се провери качеството преди изпращане.

D escription

1.Материал: Твърд PC+Силикон Краен калъф TPU .

2) висококачествена технология за печат на изображения

3) Изображението се драска и никога не избледняват.

4) Лесен достъп до всички функции на телефона и помощен пристанища.

5) Изразете себе си, персонализируя своя телефон и се оттегли.много стилове и цветове в наличност на вашия избор.Промяна на стила на всеки ден, в зависимост от настроението ви.

6) Моля, изберете модел и модела на телефона, за да купя

За да се свържете с нас

1. Ние се намираме в най-големия пазар на електроника от Китай.Имаме уникални географски предимства и просперитет на външната търговия.Ние предлагаме значителен брой на електронния бизнес от целия свят.

2. вие плащате УСЛОВИЕ ЦЕНА!

Ние продаваме чисто нови стоки директно от завода в Азия.Ето защо нашите цени са конкурентни.

За поддържане на контрол на качеството ние лично тестваме всеки продукт, преди да изпратите.Всички детайли на 100% на нови и доказани.

Ако сте доволни от нашите продукти, моля, пишете ни на положителна оценка.Като го оставите положителен коментар, нашата система ще ви даде положителна оценка в същия ден.

Моля, свържете се с нас преди да оставите всички отрицателни и неутрални мнения.Ние ще работим с вас, за да реши всички проблеми.

Добавете ни магазин в своя списък за пазаруване и не пропускайте нито една евтини продукти!

C ase информация

1) за iPhone 7/8/7 plus /8 plus/X/XS/XR/10/XS MAX/11/11 pro/11 pro max/12/12pro/12 pro max калъф за вашия телефон

Етикети: калъф iphon xr, библейски стих iphone 8 плюс калъф, горещо силикон сърцето силикон, перлено бял спрей, бански костюми на русалки, калъф за телефон, златна орган на сърцето, Напрежението в мускулите, екстракти от сърдечни силикон, формата на човешкото сърдечен масаж

Съвместим марка APPLE
Материал Твърд PC+силиконов калъф за телефон TPU Edge
За iphone 11 pro калъф за вашия телефон за iphone X XR XS калъф за вашия телефон
Характеристики Твърд PC+силиконов калъф за телефон TPU Edge
Мобилен калъф за iphone 12 pro max fundas мобилен калъф за iphone 12 pro funda
Произход CN(Origin)
търговска марка Майяка
Тип Наполовина е увита калъф
калъф за мобилен телефон iphone 11pro max за мобилен своята практика iphone 7 8 plus
Категория аксесоари за мобилен телефон Защитен калъф за вашия телефон
Костюм За Калъф за iPhone
Дизайн Геометрични, Цитати и Мнения, Обикновена, Домашни любимци, Прозрачен, Мрамор, Карикатура, Цвете
калъф за мобилен телефон iphone 11 shell кутията на телефона за iphone 7 8 калъф
За iphone XS MAX калъф за вашия телефон за iphone 12 мини калъфче за телефон
Разпродажба Търговия на едро И Търговия на Дребно с високо Качество на Дропшиппинг

Напишете отзив

Медицински Човешки Органи Сърцето на Меридиана на Бъбреците Изкуство Калъф за Телефон iPhone 7 8 Plus X XR XS 11 12 pro MAX Твърд PC TPU Делото

Медицински Човешки Органи Сърцето на Меридиана на Бъбреците Изкуство Калъф за Телефон iPhone 7 8 Plus X XR XS 11 12 pro MAX Твърд PC TPU Делото

Добре Дошли В магазина ! 1. Ние подкрепяме Дропшиппинг, продукти на едро, можем да ви дадем най-добрата цена, изделия с високо качество. След потвърждаване на плащането

Свързани продукти