Плиточная вибраторная издънка Плиточная Плочки Машина За Полагане на Пода Регулируема Преносима Автоматична Подови Вибраторная Машина С 2 Батерии

Нов

74.77лв.

/ 138.46лв.

В наличност

Технически характеристики:

Име:Машина за керемиди плочки

Вход: 110/240v 50-60 Hz

Изход: 12v

Капацитетът на литиево-йонна батерия: 12

Материал на главата на машината: Алюминиево-магнезиева сплав, неръждаема стомана

Абсорбиращ трайност: 100 кг

Диаметър нещастници: 13,5 см

Подходяща плочки: 800x800mm,600x600mm

Употреба: ремонтна бригада, довършителни проект

Приложение: Теракот фаянс

Характеристики:

-Подходящ за стенни плочки, малки подови плочки: използва се за преместване и инсталиране на подови плочки и фаянс, значително повишаване на ефективността на работа.

-Интелигентна настройка на честота: регулиране на многопозиционная

-Супер абсорбиращ капацитет: 100 кг супер силна абсорбиращ капацитет за съхранение, лесно се поставя плочки.

-Вибрация на един бутон, дори на сила: смогите се регулира честотата на вибрациите според размера на тухли, 10-степенна регулация, смогите да се определи позицията на тухли и подобряване на ефективността.

-Живот на батерията: Вградена литиева батерия 12 v, бързо зареждане, по-дълъг живот на батерията.

-Работа с една ръка: стабилна и сигурна работа улеснява вашата работа, подходяща за инженерните екипи, а също така е подходящ за домашна употреба.

-Конструкция на пружинен механизъм за заключване: удобна и лесна.

Комплектът включва:

1 x Плочки Теракот Машина

1 х Батерия

2 x Зарядно устройство

1 х Чанта за съхранение

или

1 x Плочки Теракот Машина

2 х Батерии

2 x Зарядно устройство

1 х Чанта за съхранение

Инструкции:

1. Моля, проверете батерията, преди да използвате, за да се уверите, че тя е напълно заредена;

2. Завъртете ключа инвертор наляво до минимум, след това стартирайте компютъра,за да се коригира в съответното състояние в съответствие с изискванията(завъртете по посока на часовниковата стрелка, за да увеличите интензивността на вибрациите, завъртете обратно на часовниковата стрелка, за намаляване на вибрациите).

3. Поставете колата на укладываемую плочки, дръжте присоску и задръжте плочката.Щракнете върху ключа на машината, за да започне работа, и веднага се расплющите който излиза част от плочки.

4. При работа задължително дръжте присоску за работа на плочки, не се оставяйте машината да работи на празен ход, не натискайте превключвателя по време на процеса на паста, а ритъмът е по-благоприятен за стайлинг.

Инструкции за зареждане:

1. След получаване на машината натиснете ключа, за да регулирате, работи ли честотен ключ.Ако индикаторът на колата не гори ярко, моля, първо заредете се с нея, а след това използвайте обичайния си режим.Когато зарядното устройство е свързано и заряжено, индикатор за зареждане от зарядното устройство ще светне.

2. Този продукт обикновено се зарежда за около 3-4 часа, пълен самостопа, и индикаторът свети в зелено или не гори.

3. След като продуктът е напълно заредена, тя може да работи повече от 8 часа, но за да не се отрази на срока на експлоатация на този продукт, моля, заредете го всеки ден, по време на нормална употреба.

Етикети: мотокрос husqvarna, дрънкалка, хилда инструмент, mixr, 18 батерия dewalt, кутии за инструменти, безжична въздействие, търтей mamilos, sugon t26, бормашина makita

номер на модела Tiled вибратор
Тип Друго
Документ CE
Произход CN(Origin)
Пакет Чанта
Само Аксесоари Херпес зостер
Приложение Херпес зостер
търговска марка Drillpro

Напишете отзив

Плиточная вибраторная издънка Плиточная Плочки Машина За Полагане на Пода Регулируема Преносима Автоматична Подови Вибраторная Машина С 2 Батерии

Плиточная вибраторная издънка Плиточная Плочки Машина За Полагане на Пода Регулируема Преносима Автоматична Подови Вибраторная Машина С 2 Батерии

Технически характеристики: Име:Машина за керемиди плочки Вход: 110/240v 50-60 Hz Изход: 12v Капацитетът на литиево-йонна батерия: 12 Материал на главата на машината:

Свързани продукти