Закрит четка за почистване на камината и комплект дръжки почистване печной тръби, въртяща комплект за почистване печной тръби, барабани найлон 6/12М

Нов

12.68лв.

/ 25.36лв.

В наличност

6 / 12 М найлонов прът въртящ се комплект за почистване на комина четка за почистване на комина и набор от пръчки за почистване на комина

Куршум точки:

1.практическа функция: въртящ се комплект за почистване на комина може да се използва за почистване на комина.Креозот и други отпадъци в камината могат да попречат на подходяща вентилация и представляват потенциални рискове.Този въртящ се комплект за почистване на комина може ефективно премахване на мазни петна върху камината, които могат да предизвикат пожар, което прави използването на комина е по-безопасно.

2.издръжлив и траен: въртящ се комплект за почистване на комина е изработен от подсилена нейлонового материал, както и комплект има добра здравина, дълъг живот, който не е лесно да се счупят при силен работа.и той е еластичен и е химически устойчив.

3. полезен прът: дължина на сондата е около 39 сантиметра, а диаметърът-около 0.5 инча.Ти просто трябва да го свържете към електрически бормашини, за ефективно премахване на черно.

4, лесно сглобяване: здрави пръти, въртяща се система за почистване на комина може да бъде свързан или разглобена в съответствие с дължината на тръбата, без завинтване, лесно се свързват и подкован.

5. съвместим комплект: въртящ се комплект за почистване на комина е подходящ за повечето видове комини, включително и лъскав или груб, кръг или квадрат, камина, метал и тухлена камина и т.н.

Характеристики:

Практическа функция: въртящ се комплект за почистване на комина може да се използва за почистване на комина.Креозот и други отпадъци в камината могат да попречат на подходяща вентилация и представляват потенциални рискове.Този въртящ се комплект за почистване на комина може ефективно премахване на мазни петна върху камината, които могат да предизвикат пожар, което прави използването на комина е по-безопасно.

Издръжлив и траен: въртящ се комплект за почистване на комина е изработен от усилена нейлонового материал, и комплект е с добра здравина и дълъг живот, които не е лесно да се счупят при силен работа.и той е еластичен и е химически устойчив.

Полезен прът: дължина на сондата е около 39 сантиметра, а диаметърът-около 0.5 инча.Ти просто трябва да го свържете към електрически бормашини, за ефективно премахване на черно.

Лесно сглобяване: здрави пръти, въртяща се система за почистване на комина може да бъде свързан или разглобена в съответствие с дължината на тръбата, без завинтване, лесно се свързват и подкован.

Съвместим комплект: въртящ се комплект за почистване на комина е подходящ за повечето видове комини, включително и лъскав или груб, кръг или квадрат, камина, метал и тухлена камина и т.н.

Спецификация:

6 м комплект: 6 пръчки + 1 скилидка четки + 1 Адаптер патрона + 1 малък ключ + ръководство на английски език

12 м комплект: 12 пръчки + 1 скилидка четки + 1 Адаптер патрона + 1 малък ключ + ръководство на английски език

Етикети: комин, димна тръба, holden hsv, трубочист, четка комина, легендата на обущар, еко вентилатор за печки, бисквитный дърводелец, камина с огън, фуганок за бисквити

номер на модела Комплект За Почистване На Комин Въртящи Се
Произход CN(Origin)
търговска марка ХАЙМАИТОНГ

Напишете отзив

Закрит четка за почистване на камината и комплект дръжки почистване печной тръби, въртяща комплект за почистване печной тръби, барабани найлон 6/12М

Закрит четка за почистване на камината и комплект дръжки почистване печной тръби, въртяща комплект за почистване печной тръби, барабани найлон 6/12М

6 / 12 М найлонов прът въртящ се комплект за почистване на комина четка за почистване на комина и набор от пръчки за почистване на комина Куршум точки: 1.практическа функция:

Свързани продукти