Книга за Съхранение на Бижута Прозрачен Органайзер За Обеци Антиокислительный Преносим Пътен Титуляр За Ушни Игли 84 Окото и 50 Бр Чанта

Нов

16.65лв.

/ 27.74лв.

В наличност

Описание на продукта

【ВИСОКО КАЧЕСТВО】

* Торбички с цип от PVC пластмаса-здрава, по-стегната и издръжливи в сравнение с обикновените найлонови торбички, които е трудно да се прекъсне.

【НАДЕЖДЕН И УДОБЕН】

* Специален дизайн на книгата може да защити вашите бижута и да ги редовно.Направи така, че тик-так не остана от обици на другата страна и да се избегне риска да ги.

* Просто сложете го в чантата си.Идеален за съхранение на всички ваши любими обици, организирани и внимателно, за които се показват по време на пътуване, пазаруване и много други.Идеалният спътник при пътуване по време на празниците.

【ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ】

* Прозрачна книга за съхранение на рецепцията капацитет е на 84 слот за карти, достатъчни за ежедневна употреба.

】 ПРИЛАГАНЕ НА 【ШИРОКО

* Основно може да събира пръстени, обеци, колиета.Още може, по своя страст се пренасят хоби, мъниста, копчета, сувенири, монети предприеме индуктивную съчетаването.

* Искате да запазите за дълго време, аз съм сигурен, че това ще бъде един добър избор за вас, а също така е идеален подарък за вашите приятели.

1: Световната здравна доставка(с изключение на някои страни и APO/EPO)

2:по Време на обработка: по-голямата част от тях могат да се обработват в рамките на 1-3 дни, няколко от тях се нуждаят от 4-7 дни.(с изключение на неделя и празник).

3: Потопен Energybg.eu стандартна пратката.AU и CA miexd Energybg.eu стандартна пратката и ePacket.

4: Доставка Ciaoniao или China Post Small Packet Plus изисква 14-60 дни за доставка.За някои страни дори да се нуждаят от 90 дни.Моля, моля, разберете, че това е бавно поради икономическата доставка.Това е много важно.

5: Моля, свържете се с нас, когато не знаете къде се намира вашият опаковка, когато стоката над 5 щатски долара.Моля, изчакайте и опитайте да се свържете с местния пощенски клон, ако данните показват, че вашият пакет е получен вашата логистична компания.

6: Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако смятате, че доставката е изключително висока, ние ще проверим и урежем си за вас.

7: проследяване може да се следи в global.cainiao и

1: 100% възвръщаемост ще бъдат получени от купувача, ако купувачът не е получил стоката, когато изтича времето гаранция.

2: заради разликата във времето ние ще отговорим на вашето съобщение в GMT+8 от 9:00-18:00. С изключение на почивните дни и китайски празници.Моля, моля, разберете.

3: Ако сте следвали нашите магазина, моля, оставете бележка, когато правите поръчка.Ние ще ви изпратим безплатен подарък.

4: Моля, уверете се, че вашия адрес и пощенски код верни, след като стоката е доставена, той не може да бъде променен.Това може да се промени само тогава, когато ние не сме изпратили артикула, но заради разликата във времето и заради това, че нашето време за обработка, много бързо, съобщението не може да бъде прочетена навреме.Ако сте намерили вашия адрес, пощенски код и телефон погрешно, моля, отменете я от себе си и направете нова поръчка отново.Сумата на отнемане ще бъде възстановена по вашата сметка чрез 3-20 дни.

Етикети: албум polaroid, албум за снимки, филмът полярен, фотокарточка албум, албум foto, албум бележки, фотоалбум бележки, funda polaroid snap touch, печат на албума, албум за

Използването на Друго
Материал своята практика Фотогалерията на ПП Surface
номер на модела 84 кухина
Лепило Термичните Свързване
Произход CN(Origin)
Броят на съхранение на Снимки 80
Стил Фотоалбум с отрывными чаршафите
Тип Тип Интерлифа
размер 5 inches

Напишете отзив

Книга за Съхранение на Бижута Прозрачен Органайзер За Обеци Антиокислительный Преносим Пътен Титуляр За Ушни Игли 84 Окото и 50 Бр Чанта

Книга за Съхранение на Бижута Прозрачен Органайзер За Обеци Антиокислительный Преносим Пътен Титуляр За Ушни Игли 84 Окото и 50 Бр Чанта

Описание на продукта 【ВИСОКО КАЧЕСТВО】 * Торбички с цип от PVC пластмаса-здрава, по-стегната и издръжливи в сравнение с обикновените найлонови торбички, които е трудно

Свързани продукти