EMS Електрически Коремна Стимулатор на Мускулите Акумулаторна батерия USB, Дистанционно Управление, ABS Smart Fitness Корема Ръце Тялото За Отслабване Масаж

Нов

12.43лв.

/ 19.12лв.

В наличност

Треньор Hips EMS

Характеристика:

EMS Trainer ще ви помогне да тонизира, да се стягат и укрепване на бедрата и задните части, за което винаги сте мечтали!

С U-образна подплата за бедрата.

Риск на дома, в салона и офиса.

Ергономична конструкция възглавници осигурява отлична адхезия към бедрата.

Електро седалището мускулите

Етапи на работа:

Махнете капака на отделението за батерията

Правилно инсталиране на батерията 2 ЕЛЕМЕНТА тип AAA

Прикрепете устройството на лигавицата на бедрата

Извадете лист за съхранение

Поставете тампон за ханша и на бедрата

Натиснете бутона ON/INC, за да включите

Щракнете върху програмата, за да изберете режими

Натиснете бутона ON/INC за увеличаване на интензивността или бутона OFF/DEC за намаляване на интензивността

Прогибайтесь и се наслаждавайте

Мускулен треньор

Характеристика:

Упражнение за мускулите - упражнения коремните мускули, мускулите на ръцете, мускулите, кръста, мускулите на краката и други части на тялото, чак до ефект на формирането на мускулите.Например, шест мускулите на корема, по линия на русалка и така нататък.

Тънък - роля на мускулите на лицето, експанзионистична мускулен нерв, импулс на движение сигнала към мускулите, подобряване на мускулите завършване на движението намаляване на разхода на енергия, изгарянето на твърде много мазнини, за да се постигне намаляване на теглото.

Мускулна сила - мускул в продължение на период от време на бойни тренировки, сила на ръцете, силата на краката и силата на кръста постепенно ще намалява, използване на фитнес може да поддържа мускулната активност, така че състоянието на мускулната енергия пълна сила не ще се разпадне.

Внимание:

За първоначална употреба, моля, опитайте с ниска интензивност, за да се адаптира устройство, по-късно можете да опитате с по-високо ниво на интензивност.

Устройството автоматично ще се изключи след около 12 секунди, ако нищо не направите.

Моля, отново се покрива с лепящи се уплътнения защитния слой след тренировка, за да се предотврати изсушаване на самозалепващи се подложки.

Етапи на работа:

Отворете капака на отделението за батерията, поставете 2 батерии ААА.

Поставете устройството на гелевую тампон с помощта на бутона snap on.

Поставете инчов уплътнение на тялото си.

Натиснете бутона ВКЛ. за да тече, след това изберете режим, на няколко пъти чрез натискане на бутона "ПРОГРАМАТА".Всеки път, когато натиснете бутона "ПРОГРАМА", запали друга светодиод, който показва една от 5 програмируеми процедури упражнения.Изберете програма по желание.

Натиснете бутона ON/INC няколко пъти, за леко увеличаване на интензивността.Ще забележите изтръпване до намаляване на напрежението в мускулите.След като мускулът се свива, тя се отпуска.Регулиране на интензивността в съответствие с вашите ниво на комфорт трябва да се чувстват силно, но удобно намаляване на мускулите.

Етикети: бяла мускул на тялото, ръката на ems, треньор на ems, емс стимулация на мускулите на крака, ems trainer usb, мъжко мускулесто тяло, емс стимулация на мускулите цифров, треньор на мускулите usb, тялото на мускулите на лицето, мускулът на мъжкото тяло

Документ CE
търговска марка Дихателните шейды
Приложение Тяло
Произход CN(Origin)

Напишете отзив

EMS Електрически Коремна Стимулатор на Мускулите Акумулаторна батерия USB, Дистанционно Управление, ABS Smart Fitness Корема Ръце Тялото За Отслабване Масаж

EMS Електрически Коремна Стимулатор на Мускулите Акумулаторна батерия USB, Дистанционно Управление, ABS Smart Fitness Корема Ръце Тялото За Отслабване Масаж

Треньор Hips EMS Характеристика: EMS Trainer ще ви помогне да тонизира, да се стягат и укрепване на бедрата и задните части, за което винаги сте мечтали! С U-образна подплата

Свързани продукти