Здрав ПП Надуваема Лодка Седалка Кука Клип за монтиране на Стена за Надуваем Гумен Сал Яхта Каяк Весельная Лодка Аксесоари

Нов

2.64лв.

/ 4.64лв.

В наличност

Здрав ПП Надувное Седалка Лодка Кука Клип за монтиране на Стена за Надуваема Гумена Лодка Сал Яхта Каяк Гребная Лодка Аксесоари

Характеристики:

1. Изработен е от висококачествен материал PP, здрав, издръжлив и дълъг експлоатационен живот.

2. Анти--uv, анти--стареене съставки, красива форма великодушная.

3. Производственият процес е прекрасно и детайли внимателно да се обмисли.

4. Малък размер, лек, преносим и удобен за носене.

5. Полезен сменяеми аксесоари за надуваеми гумени лодки, салове, яхти, канута и рибарска лодка.

Технически характеристики:

Състояние: 100% Чисто Нов

Тип елемент: Кука За Седалки на лодки

Материал: PP

Цвят: Както Е Показано На Фигура

Тегло: 42 грама/1,48 унция(прибл.)

Размер: 180*40*15 мм/7.09*1.57*0.59 в(прибл.)

Списък на пакетите:

1 * Кука за седалки на лодки

Бележки:

1. Моля, позволете 0~1 инч грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

2. Монитори не е калибриран по същия начин, на цвета на елемента, на показаната на снимките може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

1) Ние приемаме Alipay, West Union, TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и повтарящи се плащания трябва да бъдат завършени в рамките на 3 дни.

Доставка

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. УСЛУГАТА ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не сте получили своята пратка в рамките на този срок, моля свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето, ние ще изберем доставка на стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

8. Ние, търговец, не носим отговорност за внос такса, купувачът носи отговорност за това.Всеки спор, предизвикан от това, неразумен.

9. BR купувач, моля, предоставете cpf или cnpj, ще ви бъде по-добре да си по-бързо.Благодаря

Връщане на стока и пари

1. Имате 7 дни, за да се свържете с нас, и 30 дни, за да го спечели отново от деня на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и НИЕ НЯМА да ВИ ИЗДАДЕМ на ВРЪЩАНЕ ИЛИ ПОДМЯНА.ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЕ СЕ СЛУЧВА!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

Етикети: колелото на каяци, понтон, лодка pvc, седалка за каяци, везни юнмай, рибен каяк, лодка каяк, аксесоари за каяк heritage, лодка кораб рыболовецкое, кансиль

номер на модела Лодка
Дължина 180*40*15m
Капацитетът (Чов.) много
Произход CN(Origin)
Документ Няма
търговска марка VBESTLIFE
Активна почивка на открито сърф
Материал на корпуса PVC

Напишете отзив

Здрав ПП Надуваема Лодка Седалка Кука Клип за монтиране на Стена за Надуваем Гумен Сал Яхта Каяк Весельная Лодка Аксесоари

Здрав ПП Надуваема Лодка Седалка Кука Клип за монтиране на Стена за Надуваем Гумен Сал Яхта Каяк Весельная Лодка Аксесоари

Здрав ПП Надувное Седалка Лодка Кука Клип за монтиране на Стена за Надуваема Гумена Лодка Сал Яхта Каяк Гребная Лодка Аксесоари Характеристики: 1. Изработен е от висококачествен

Свързани продукти