Регулируема Антистатични Каишка Антистатични Заземен Гривна Метална Тел Наручный Гривна Черен

Нов

4.45лв.

/ 5.42лв.

В наличност

Описание: 100% чисто нов и високо качество.Антиаллергенный и антифрикционный, лесен за използване и по-гъвкав, по-дълъг живот и не създава прах, Той може да обезвреди устройството натрупване на електрически заряд на тялото и може ефективно да защити част на нулево съпротивление, свободни от намесата на статично електричество Носете този антистатични каишка на китката, който може безопасно премахване на статичното електричество, генерирани в човешкото тяло в продължение на 0,1 секунди.Главно за персонала на производствената линия и статичен висок индекс на физически лица в рамките на дейност производство и лесно се генерират статично електричество в ежедневната работна живот Технически спецификации: Тип: Антистатична гривна Материал: PU кабел+metal Цвят: черен Размер: 1.8 м Повърхностно съпротивление: 1*105 Време на електростатично разреждане: Пакетът включва: 1 x Антистатична гривна Забележка: 1. Поради разликата на светлина и цвят на екрана елемент може да се различават малко от изображения. 2. Моля, позволете 1-3 см разлики от ръчно измерване.

Забележка:

1.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.Ние гарантираме, че стилът е същият,както е показано на снимките, но не е същото изпълнението на различни инициативи, като модели.

2.Сравнете размерите на детайли с вашите,моля, позволете 2-4 см различно от ръчно измерване за дрехи, благодаря на Всички измервания в см и да обърнете внимание на 1 см=0,39 инча

1) Ние приемаме Alipay, West Union, TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2 Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за Плащане в рамките на 3 дни.

1) ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

DHL, UPS, TNT, FEDEX отнема 3-7 дни ,EMS-8-12 дни.Въздушна поща стълб нужда от 2-8 седмици.Но всички те зависят от страната, в която се доставят.

2) УСЛУГАТА ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

1) В потвърждение на купувача ще бъде високо оценена при получаване на стоката.

2) Тъй като вашата обратна връзка е много важно за развитието на нашия бизнес, ние искрено ви каним да оставите положителен отзив за нас, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване.

3) Моля, свържете се с нас, преди да напусне всяка отрицателна или неутрална обратна връзка.Ние ще си сътрудничим с вас за решаване на всички проблеми.Благодарим ви за разбирането!

Етикети: лента метална жица, антистатичен каишка, стриптизьорка метална жица, antistatic wristband, метални колани skemei, метални удобни колани, anti static wrist strap, метални лайсни на покрива, антистатична гривна, антистатик ивица

търговска марка Woopower
Произход CN(Origin)
Тип Каишка за китката

Напишете отзив

Регулируема Антистатични Каишка Антистатични Заземен Гривна Метална Тел Наручный Гривна Черен

Регулируема Антистатични Каишка Антистатични Заземен Гривна Метална Тел Наручный Гривна Черен

Описание: 100% чисто нов и високо качество.Антиаллергенный и антифрикционный, лесен за използване и по-гъвкав, по-дълъг живот и не създава прах, Той може да обезвреди устройството

Свързани продукти