1 Бр. Двойна Перка Жаба Меки Примамки, Карагьоз Мека Стръв Отсадочная Риболовна Стръв, Примамка Разчита Topwater 13,5 грама на 9,5 см Воблери, Изкуствени

Нов

4.25лв.

В наличност

Услугата Превоз

Пратката ще бъде изпратена в рамките на 3 дни след получаване на поръчката.

Ако адреса, на който отиваш, грешен, моля, свържете се с нас възможно най-скоро, за да промените адреса.В противен случай той не може да бъде променен след изпращане на стоките.

Срокът за доставка ще бъде 7-40 дни, в зависимост от това, какъв начин на доставка сте избрали.

Време за доставка ще бъде повече по време на празниците (Коледа, Нова година, празника на Пролетта).

Ако за много цветове и стилове, но искате по-малко разходи за доставка, моля свържете се с нас преди да се плати.

Срок за връщане

В случай, ако получите дефектна стока, клиентът има до 7 дни от датата на получаване да поиска връщане или замяна за нов.

В случай, ако сте получили грешен продукт, Стока трябва да бъде върната в първоначалния и неизползвано състояние, както и трябва да бъде в оригиналната кутия и опаковка .

Ние не позволяват възстановяване или замяна поради промени мнения.Моля, прочетете всичко на описанието, дадено като ръководство, преди да направите залог.В това време, като на всяка стъпка бе направена, за да се уверите, че ние пращаме правилния продукт, ще бъде случаят, когато получавате на стоки, които се различават от описанието.В такъв случай молим ви незабавно да се свържете с нас, за да можем да се поправи ситуацията.Вашето удовлетворение е много важно за нас и ние ценим вашият бизнес.

За нас

След няколко години успешни продажби в Energybg.eu, ние решихме да започнем нашите нирвана.Ние ценим всеки отделен клиент, както и на едро купувача.Нашият склад се намира в Yiwu, най-малко на продукта на пазара в Китай.Ние предлагаме на нашите клиенти една невероятна икономия в сравнение с цените, предлагани от традиционните търговци на дребно на сходни или идентични стоки.Ние предлагаме носители на езика за обслужване на клиенти на английски, френски и китайски.

Не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, преди и след покупката; ние се стремим към вашата 100% удовлетвореност на клиента.Ние подкрепяме нашите задължения, отлично обслужване, 100% пълна връщането на парите и гаранция за удовлетвореност на клиентите.

Купи С Увереност!

Коментари

Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас.Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.

Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.

Етикети: палитра сенки за очи, мечи пескарь, това пеннивайз, скоростна рибарска лодка, пигмент на сенки за очи, cakra стръв, примамка, стръв карагьоз мека, привлече Мередит, лодка кораб рыболовецкое, карагьоз

Категория СТРЪВ
Брой 1
Тегло 13.5g
Дължина 9.5cm
номер на модела IPHIAVMP13774
Произход CN(Origin)
Тип Изкуствена стръв
Позиция Риболов На Океанските Кораби, Риболов на престоя, ЕЗЕРОТО, Река, Язовир Езерото, продължение

Напишете отзив

1 Бр. Двойна Перка Жаба Меки Примамки, Карагьоз Мека Стръв Отсадочная Риболовна Стръв, Примамка Разчита Topwater 13,5 грама на 9,5 см Воблери, Изкуствени

1 Бр. Двойна Перка Жаба Меки Примамки, Карагьоз Мека Стръв Отсадочная Риболовна Стръв, Примамка Разчита Topwater 13,5 грама на 9,5 см Воблери, Изкуствени

Услугата Превоз Пратката ще бъде изпратена в рамките на 3 дни след получаване на поръчката. Ако адреса, на който отиваш, грешен, моля, свържете се с нас възможно най-скоро,

Свързани продукти