Боди-Арт Дизайн Ваза За Цветя Титуляр За Цветя Флора Гърне Скулптура Ваза За Цветя Творческо Хоби Ваза Кацане Машината Аксесоари за дома

Нов

12.71лв.

/ 17.67лв.

В наличност

Маркирани точки:

1、Впечатляващо качество на материала: Този корпус плантатор е изработен от висококачествена керамика, повърхността му е гладка и блестяща, здрава и красива.

2、Идеален дом декор: Този сеялка тялото е идеално за показване на живи растения, подходящи за малки растения.С помощта на плантатор сукуленти носят в дома на зеленина и свежест. (Моля, обърнете внимание, че продукта не включва растения)

3.Идеален подарък: Този сеялка ще добави чар и красота на вашата стая.Това е идеален подарък за близки, приятели и семейството си, а също така е чудесен избор за рождения ден.

4.Многократно употреба: Подходящ за съхранение на сукуленти, мъхове, треви и кактуси, и т.н.

5、Декоративна саксия за растения: Подходящ за декорация на дома, книжарница, бар, магазин за платове и различни случаи.

Характеристики:

Впечатляващото качество на материала: Този корпус плантатор е изработен от висококачествена керамика, повърхността му е гладка и блестяща, здрава и красива.

Дизайн саксия боди арт притежава уникален чар.

Идеален дом декор: Този сеялка тялото е идеално за показване на живи растения, подходящи за малки растения.С помощта на плантатор сукуленти носят в дома на зеленина и свежест. (Моля, обърнете внимание, че продукта не включва растения)

Идеален подарък: Този сеялка ще добави чар и красота на вашата стая.Това е идеален подарък за близки, приятели и семейството си, а също така е чудесен избор за рождения ден.

Многократно употреба: Подходящ за съхранение на сукуленти, мъхове, треви и кактуси, и т.н.

Декоративна саксия за растения: Подходящ за декорация на дома, книжарница, бар, магазин за платове и различни случаи.

Технически характеристики:

Материал: Керамика

Размер на продукта(около): устата 6,2 см/2,44 инча, височина 20.5 см х широчина 11 см/8.07x4.33 инча

продуктовата носи етикет за услугата:

1 x Сеялка тялото

Съвет:

Продуктът е произведен от смола, която представлява комбинация от грубостта и финес.Там ще частици и малки неравности по повърхността поради ръчната изработка.Това не е проблем за качество.Моля, разберете.

Бележки:

1. Поради разликите в движението на камерата, интензитет на светлината и екрани на дисплея цвят на елемента може да се различават малко от това, което е показано.

2. Поради ръчно измерване, моля, оставяйте допускане 0,1-2 см.

Етикети: стъклена ваза, декор на вази, детска маса, ремесленная ваза, златна ваза, европейската разкошна ваза, модерна покривка, ваза цяньлун, ваза, кръгла покривка

Размери на продукта устата 6,2 см/2,44 инча, височина 20.5 см х широчина 11 см/8.07x4.33 инча
Функция Настолна ваза
Произход CN(Origin)
размер M
номер на модела декорация на вази
Материал Керамични
Стил Модерен

Напишете отзив

Боди-Арт Дизайн Ваза За Цветя Титуляр За Цветя Флора Гърне Скулптура Ваза За Цветя Творческо Хоби Ваза Кацане Машината Аксесоари за дома

Боди-Арт Дизайн Ваза За Цветя Титуляр За Цветя Флора Гърне Скулптура Ваза За Цветя Творческо Хоби Ваза Кацане Машината Аксесоари за дома

Маркирани точки: 1、Впечатляващо качество на материала: Този корпус плантатор е изработен от висококачествена керамика, повърхността му е гладка и блестяща, здрава и красива. 2、Идеален

Свързани продукти