Камила Мендес Ню Йорк Калъфка Мек Полиестер Седалките Декоративни Хвърли Калъфка за Носене Seater 40x40 см Седалките

Нов

6.66лв.

/ 16.65лв.

В наличност

продукт:Калъфка за възглавница

Описание материал:100% полиестер

Тегло: 80-100 грама

Форма:Квадрат

Описание на продукта:същото с двойно печат страни

Структура аксесоари:

1 Калъфка за възглавница ( вътрешна възглавница не е включен в комплекта )

Ще бъде изпратена само калъфка.Възглавници в комплекта не са включени.

Грижи:

Ръчно пране или машинно пране внимателно,ютия при ниска температура,да не се избелва.

Представяне на продукта:с помощта на висококачествени приятелски към кожата тъкан,меки и удобни,невидим дизайн отваряне с цип,товаренето и разтоварването на ядрото възглавници са удобни и красиви,но плоски шевни шевове не е лесно да се отваря,не е лесно да се деформира и не излизаш.И практически, и изкуства.

Специална Забележка:

За размера на

Поради различни методи за измерване на ръка,това е нормално в рамките на предизборната 1-3 виж

За снимки

Поради тези фактори,както и светлинни ефекти,настройка на яркостта и контраста на монитора, цвят изображения на сайта и действителните елементи може да се различават малко.

Плащането Има много начини за плащане, са на разположение на Energybg.eu като Visa,кредитни карти,банкови преводи в реално време,самостоятелни плащания(банков превод и Western Union).Можете да изберете най-удобния за вас метод.

За да защитите вашите интереси,плащането ще бъде временно остават Energybg.eu и не се предава от нас,докато не получите поръчката си и не бъдете доволни от тях .

За Кораба

Ние ще достави продукт за адрес на доставка, който сте оставили в Energybg.eu, в рамките на 1-3 работни дни след приключване на плащането .За да можете да получите поръчката си е нормално,моля внимателно попълнете своя адрес за доставка.

Възстановяване Политика, Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 14 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.Купувачът трябва да се увери, че върнатите им стоки са в първоначалното им състояние.Купувачът трябва да поеме отговорността за разходите за доставка, за да се върнете продукта

Обратна връзка и се Свържете с нас

Ако сте доволни от моите стоки и услуги,моля ,оставете положителен отзив и 5 звезди, вашата добра обратна връзка, много ценен.

Ако не сте доволни от продукт или услуга, моля свържете се с нас, за да се коригират грешки, преди да напуснат отрицателна обратна връзка.

Аз с радост ще отговоря на всеки ваш въпрос,така че, моля, не се колебайте да се свържете с мен.Аз ще се опитам да направя всичко възможно,за да ви отговори не по-късно от 24 часа, се очаква, че ние през почивните дни.

Етикети: продава се калъфка 40x40 cm, аниме калъфка the, dakimakura cover hug калъфка за възглавница, зимна калъфка 40x40 cm, калъфка за кучета 40x40 cm, великден хвърли калъфка, калъфка 40x40 см арт, калъфка 50х75см обикновена, калъфка 40x40 см котка, калъфка 40x40 см начало

Материал Полиестер / Памук
Вид модел С щампи
Форма Площ
Воспользуйся седалка, Декоративни, Стол, Кола
Тип набиране No
Произход CN(Origin)
Модел Пишеща машина

Напишете отзив

Камила Мендес Ню Йорк Калъфка Мек Полиестер Седалките Декоративни Хвърли Калъфка за Носене Seater 40x40 см Седалките

Камила Мендес Ню Йорк Калъфка Мек Полиестер Седалките Декоративни Хвърли Калъфка за Носене Seater 40x40 см Седалките

продукт:Калъфка за възглавница Описание материал:100% полиестер Тегло: 80-100 грама Форма:Квадрат Описание на продукта:същото с двойно печат страни Структура

Свързани продукти