1бр Черен Обсидиан Камък Будизма Шест Думи Pixiu Бисерный Гривна Щастлив Амулет Бижута 10 Стилове

Нов

1.03лв.

/ 1.70лв.

В наличност

Спецификация

Материал: Изкуствен камък обсидиан Размер: Диаметър мъниста:12 мм Размер: Един размер подходящ за повечето(може да се разшири до по-голям размер).Дължина: От 5 До 9 Инча .

Характеристика:

1# Pi Yao/Пи Сю, наричан още "Бикси" или "Тян Лу", е легендарния благоприятен същество в древен Китай.Без ануса при него е огромен устата, който може да погълне богатство на света, не като изгони го.Смята се, че с такава необичайна способност, той може да привлича богатството отвсякъде, отгонять нещастие и да донесе късмет.Той е известен с това, че привлича богатство и е един от петте благоприятни животни в Древен Китай (останалите четири-дракон, феникс, костенурка и Кайлин).

2# с Шест думи китайския Пинин на фонетичната: (ōng) (mā) (nī) (bēi) (mēi)(hōng) Му конотация е много богата, загадъчна безкрайна, по-висша, притежаването на вселената в великата способност, на великата мъдрост, великото compassio Тибетския будизъм смята, че шест думи магии има силата да се Отървете от силите на злото.Е символ на благоприятна.

На Разположение Няколко Вида

Забележка

1.Моля, позволете 1-3 см грешка се дължи на ръчно измерване.Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложите цена. 2.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.Благодарим ви!

Пакетът включва

1 Бр х Гривна .

Етикети: мъжката гривна lepord, обсидиан, писмо дървена гривна, гривни с шипове, сплетен гривна с шипове, гривна pixiu, крипто-миньор, колани за птици и каишка, дървена гривна от котешко, нефритови пиксиу

Стил Класически
Моторен Тип Гривна от мъниста
Форма\модел Домашни любимци
Тип обков Няма
Пол Унисекс
Произход CN(Origin)
Тип елемент Гривни
Тип на метали Няма
номер на модела 7HH1R7RF106188
Добре или Модерен Модни модели
търговска марка Angelady
Вид на гривни Гривни от Конци

Напишете отзив

1бр Черен Обсидиан Камък Будизма Шест Думи Pixiu Бисерный Гривна Щастлив Амулет Бижута 10 Стилове

1бр Черен Обсидиан Камък Будизма Шест Думи Pixiu Бисерный Гривна Щастлив Амулет Бижута 10 Стилове

Спецификация Материал: Изкуствен камък обсидиан Размер: Диаметър мъниста:12 мм Размер: Един размер подходящ за повечето(може да се разшири до по-голям размер).Дължина: От

Свързани продукти