1 Чифт под Наем Състезателен Велосипед, Мотоциклет Дръжка Бар Пяна Гъба Дръжка на Кутията Нескользящий Леко Кормилото на Велосипед Бар Ultralight многоцветен

Нов

1.15лв.

/ 1.65лв.

В наличност

Характеристики

1.Изработен е от гъба за перфектно качество.

2.Устойчива на плъзгане дизайн, лесен монтаж,изключително подходящ за повечето кормила на велосипеди.

3.Помогнете абсорбира вибрациите и да ездач е по-удобно чувство.

4.Някои цветове са на разположение.

Детайли на продукта

Материал:Гъба

Цвят: Както е показано на фигура

Размер:10,8*2 см

Комплектът включва:

1x Двойка губчатых продуктова капачки.

Бележки:

1. Поради различни монитори и светлинния ефект действителния цвят на елемента може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!

2. Моля, позволете 1-3 см отклонение на измерване от-за ръчно измерване.

Доставка

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

3. УСЛУГАТА ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

4. Ако не сте получили своята пратка в рамките на 45 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

5. Ние не носим отговорност за всякакви митнически такси или на данък върху вноса.Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса,и купувачите носят отговорност за митнически такси.

Възстановяване/Връщане

1. Имате 7 дни, за да се свържете с нас, и 30 дни, за да го спечели отново от деня на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и НИЕ НЯМА да ВИ ИЗДАДЕМ на ВРЪЩАНЕ ИЛИ ПОДМЯНА.ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЕ СЕ СЛУЧВА!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

2. Всички върнати стоки, ТРЯБВА да БЪДЕ в оригинална опаковка, и вие ТРЯБВА да ни ДАДЕ номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#.

3. Ние ще ВИ върнем ПЪЛНАТА СУМА, ПЕЧЕЛИВШ залог след получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, СЛЕД като Купувачът и Продавачът да бъдат анулирани транзакция с Energybg.eu.ИЛИ можете да изберете замени.

Коментари

Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Обратната връзка е много важно Ние ви молим да се свържете с нас веднага, ПРЕДИ да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.Невъзможно за решаване на проблема, ако за тях не знаем.

Етикети: резервни части от машини, barudan, прихващане, велосипеден улавяне, велосипеден волана, dk bmx ръкохватки, Волан, мтв ръкохватки orabge, сцепление на мтв, дръжката е от стиропор за каране на волана, велосипеден волан с меки дръжки

Материал Алуминиева сплав+Гума
Цвят Червен, Сини, Зелени, Жълт
Произход CN(Origin)

Напишете отзив

1 Чифт под Наем Състезателен Велосипед, Мотоциклет Дръжка Бар Пяна Гъба Дръжка на Кутията Нескользящий Леко Кормилото на Велосипед Бар Ultralight многоцветен

1 Чифт под Наем Състезателен Велосипед, Мотоциклет Дръжка Бар Пяна Гъба Дръжка на Кутията Нескользящий Леко Кормилото на Велосипед Бар Ultralight многоцветен

Характеристики 1.Изработен е от гъба за перфектно качество. 2.Устойчива на плъзгане дизайн, лесен монтаж,изключително подходящ за повечето кормила на велосипеди. 3.Помогнете

Свързани продукти