2021 Нов ZF-EVO 13.5 W/m k Термопаста Водещ Паста за processo ПРОЦЕСОР GPU IC Cooler

Нов

6.89лв.

/ 8.21лв.

В наличност

81313 Hot Saling Описание на продукта

OOTDTY

Използва се за запълване на празнината между източника на топлина и теплоотводящим устройство.Неговата забележителна производителност на процесора GPU LED ще отговори на вашите високи стандартни изисквания към системата за охлаждане.

Характеристики на продукта: Съгласие с изискванията за опазване на околната среда RoHS и REACH.Висока топлопроводимост, висока изолация, устойчиви на висока температура, ниско клон масло, не причинява корозия.

Принцип на работа: Запълване на празнината между нагревателя и охлаждащ устройство; Увеличение на площта на контакт, за да се постигне най-добър ефект на топлопроводимост.

Това е електрически непроводящая паста, която се прилага между CPU/GPU и определени охладители за прехвърляне на разпръснати на топлината от компонентите, до теплоотводу.

Това елиминира рисковете от възникване на късо съединение, от своя страна, добавя допълнителна защита на вашия компютър.

Замазване Стъпки:

1.Почистете повърхността.

2.Използвайте добра термична паста на центъра на повърхността на CPU/GPU.

3.С помощта на скрепер или други инструменти, нанесете добра термична паста на процесора.

4.След покриване на продукта, дебелина се основава на дебелината на хартия с формат A4.

Топло забележка: Дръжте децата настрана от него.Ако той погълнати от дечица гледаха или случайно попадне в очите, ушите, носа, устата си,моля, изплакнете го с чиста вода, или го изпратете в болницата, когато това е необходимо.

Съхранение: Консервация при нормална температура.Моля, покрийте го и след употреба, като се избягва примеси като прах, които лошо влияят на топлопроводимост.

модел:ZF-EVO

Цвят: Сив

Топлопроводимост: 13,5 W/m k

Термично съпротивление: 0,003 до/W

Работна температура: -160°c ~ +280°c

Съдържание: 3g/5g

Количество:1 бр.

Забележка:

1.Преход: 1 cm=10 mm=0,39 инча

2.Моля, позволете 0-1 см грешка се дължи на ръчно измерване.pls, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложите цена.

3.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.Благодарим ви!

Пакетът включва:

1 бр. x ZF-EVO+стъргало

(други аксесоари демо на снимката не са включени)

Етикети: термокомпозит zf 12, gpu usb, термо-пэд gpu, gt710, firewire pci, термална актуално gpu, zf watch, фен на asus evo, мед gpu топлинна, аааа батерия

Тип Термопаста
Произход CN(Origin)
търговска марка AREOFRGB
Топлинното съпротивление 0,003 до/w
Топлопроводимост 13,5 W/mk
Измерване Както е показано на фигура
Брой 1 бр.
Съдържание 3g/5g
номер на модела HXBD4NB602036-2

Напишете отзив

2021 Нов ZF-EVO 13.5 W/m k Термопаста Водещ Паста за processo ПРОЦЕСОР GPU IC Cooler

2021 Нов ZF-EVO 13.5 W/m k Термопаста Водещ Паста за processo ПРОЦЕСОР GPU IC Cooler

81313 Hot Saling Описание на продукта OOTDTY Използва се за запълване на празнината между източника на топлина и теплоотводящим устройство.Неговата забележителна производителност

Свързани продукти