200ШТ Вестник Ретро Стил Маслостойкая с пергамент Хартия За Опаковки за Хранително-вкусовата Хляб Сандвич Бургер Опаковка Печене Мат Кухненски Инструмент

Нов

17.60лв.

/ 26.68лв.

В наличност

200 Бр. Ретро Вестник Стил Маслостойкая С Пергамент Хартия За Опаковки За Хранително-Вкусовата Хляб Сандвич Бургер Опаковка Кухненски Инструменти За Печене

Цвят: Как да се показват снимки

Стил: Реколта вестник

Размер: 18*18 cm / 22*22 см / 25*25 cm

Количество: 200 бр.

Списък на пакетите:

200 * Хартия за печене ( стил на фигурата се издава на случаен принцип!)

Характеристики:

-- Универсален: идеален за опаковане на домашен шоколад, бонбони, шоколадови бонбони, хрупкави хляб, хамбургери, нуга, леки ястия и много други, идеално място за художествени и занаятчийски проекти.

-- Е безопасна за употреба: Изработен е от висококачествен материал, който е нетоксичен, без мирис, не съдържа вредни вещества.

-- Жиронепроницаемость: Оберточные хартия осигуряват липса на мазнини, те не се абсорбират мазнините от храната, така че продуктите запазват своя естествен вкус.

-- Лесен за използване: Просто сложете храната в центъра на хартия и увийте я, след това скрутите краища.

Бележки:

1. Моля, позволете на 1-3 мм разлики от ръчно измерване, благодаря ви за вашето разбиране!

2. Поради разлика между различните монитори, моля, приемете, че изображението може да не отразява действителния цвят на елемента.

Плащане:

1) Ние приемаме Alipay, West Union, TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.Резервацията автоматично ще бъде затворен в случай, че купувачът не е заплатил го след 20 дни.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за Плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

Доставка:

1) ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2) Поръчките се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3) Ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

4) както е Показано на изображението не е действителен обект и са предназначени само за ваша информация.

5) ВРЕМЕТО за ПРЕМИНАВАНЕ на УСЛУГИ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6) Ако не сте получили вашият товар е в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7) се дължи на разликата в състояние и времето състав, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

Рекламации и връщане на парите:

1.Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и НИЕ НЯМА да ВИ ИЗДАДЕМ на ВРЪЩАНЕ ИЛИ ПОДМЯНА.ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЕ СЕ СЛУЧВА!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

Етикети: униформи на пекаря, unique parchment paper, пече се хляб, машина за царевични кученца, тостер сандвич, лист макаронного бисквити, опаковъчна хартия за хранителни продукти хоукър, печка, ролка мясницкой хартия, разморозьте мат

Характеристика Расходный материал
Произход CN(Origin)
Тип Инструменти за печене и Сладкарски изделия
антипригарная хартия за печене Двигателят е с мазителна хартия за бисквити
Хартия за опаковки за хранително-вкусовата С пергамент хартия завинаги
Материал Хартия
Тип Инструменти За печене и Сладкарски изделия Фолио/Маслена хартия
номер на модела Хартия за печене
oil-proof wax paper Хартия за печене
Документ CIQ
Номер на комплекта >12

Напишете отзив

200ШТ Вестник Ретро Стил Маслостойкая с пергамент Хартия За Опаковки за Хранително-вкусовата Хляб Сандвич Бургер Опаковка Печене Мат Кухненски Инструмент

200ШТ Вестник Ретро Стил Маслостойкая с пергамент Хартия За Опаковки за Хранително-вкусовата Хляб Сандвич Бургер Опаковка Печене Мат Кухненски Инструмент

200 Бр. Ретро Вестник Стил Маслостойкая С Пергамент Хартия За Опаковки За Хранително-Вкусовата Хляб Сандвич Бургер Опаковка Кухненски Инструменти За Печене Цвят: Как да

Свързани продукти