2018 Формула 1 Каска Премия Лимитированная Серия F1 Плакат Модерен Начало Декор Платно Стенни артистични Щампи Уникален Подарък Плаващ Рамка

Нов

2.52лв.

/ 4.65лв.

В наличност

Забележка:

1.Тази позиция е спрей картини от платно на платно.Тя е отпечатана върху платно, а не раскрашена ръчно.

2. Плакат Ще Има Бяла Граница на Около 0,5 виж, Ако Имате Нужда от Допълнителна Бяла Граница, Моля, Свържете се С Отдела за Поддръжка на Клиенти.

3.Ние Можем Да Направим Индивидуален Размер На Изображението И Dropshopping ,Ако Имате Нужда От Други Снимки И Размери, Моля Свържете Се С Нас И Ние Подгоняем За Вас.

Забележка:

1.As светлинни ефекти,цвят предмети, може би малко се различават от картини. 2.Размер може да бъде грешка 1-5 mm-за ръчно измерване на размера на шоуто-това е действителния размер на изображението. 3.За повече стилове или друг размер, моля не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.

1.Моля, уверете се, че вашият адрес, пощенски код и номер на телефон правилно!Обикновено стоките ще бъдат доставени в рамките на 3 работни дни след получаване на пълното плащане.Някои персонални поръчки или поръчки на едро може да отнеме малко повече време за обработка.

2.Ако не получите поръчката си в срок на доставка, моля, свържете се с нас, за да удължи срока за доставка.И ако искате да получите стоката скоро и да плащат за повече разходи за транспорт, моля, свържете се с нас, за да EMS.

3.Освен това, пакетът може да се задържат в някои важни фестивални дни (например: Китайската Нова година, Коледа и Китайският национален ден или природно бедствие (например:вулканичен взрив, гъста мъгла и т.н.).Така че, моля, свържете се с нас, ако не можете да получите на стоки в рамките на 60 дни.Unsatisfi:

1.Скъпи приятелю, ако не са доволни от тази транзакция по някаква причина (например,размера на грешки, цвят грешки...), моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална или отрицателна обратна връзка.Отрицателна обратна връзка не може нищо да реши, моля, дайте ни шанс и ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогне.

2.Всички наши продукти са пакетирани в добро състояние, и два пъти тествани преди да бъдат изпратени.Ако получения от вас продукт е повреден, моля, свържете се с нас възможно най-скоро, ние ще решим му, докато не сте доволни.

Удовлетворенный:

Ако сте доволни от това да си купите, това е нашата чест, че правим нещо добро за вас.Благодаря ви за покупка, моля, дайте 5 звезди, като стъпките по-долу и донесе красотата на някой друг, благодаря ви, бог да ви благослови!

Етикети: евелин кда, художествена печат, lapel pin, mclaren f1, плакат f1, риза f1, Формула 1, каска симпсън, f1, риза Хамилтън

търговска марка Евелин
Покритие UV светлина, Водоустойчив, Mosture-Доказателство За
номер на модела PLOK199
Рамка No
Среден Водоустойчиви мастила
Стил Модерен
Подгонянный Дизайн Размер Отпадане На Доставка Ние Можем Да Направим Индивидуален Размер И Дропшоппинг
Оригинал No
Поддържаща База Платно
Техника Боядисване със спрей
Продукти Натюрморт
Стил плакат 1 Модерен / Минималистичен/Абстрактен/Класически
Форма Вертикален правоъгълник
Произход CN(Origin)
Търговски етикети Живопис върху платно, Стенни картини, Плакати, Печат върху платно, Начало Декор
Режим на рамката Без рамка
Стил плакат 2 Кино/Музика/Хора/Природа/Животни/Природа
Използва Се За Начало Декор, Коридор, Спалня, Хол Кафе Бар Фон, Декор и т.н.
Тип Печат на платното
Материал Платно
Това Е Едно Интелигентно Устройство No

Напишете отзив

2018 Формула 1 Каска Премия Лимитированная Серия F1 Плакат Модерен Начало Декор Платно Стенни артистични Щампи Уникален Подарък Плаващ Рамка

2018 Формула 1 Каска Премия Лимитированная Серия F1 Плакат Модерен Начало Декор Платно Стенни артистични Щампи Уникален Подарък Плаващ Рамка

Забележка: 1.Тази позиция е спрей картини от платно на платно.Тя е отпечатана върху платно, а не раскрашена ръчно. 2. Плакат Ще Има Бяла Граница на Около 0,5 виж, Ако Имате

Свързани продукти