Нова специална форма диамантена живопис phantom flower combination modern pattern САМ 5D part пробийте cross stitch kit crystal art

Нов

5.84лв.

/ 8.34лв.

В наличност

Уважаеми клиенти: Всички наши комплекти диамантени покрития не включва рамка, само половината Ще трябва да го завърши на крайния продукт.Ние ви даваме инструменти.Размер на платното: 30Х30см.Размер на изображението: 25Х25СМ. .Всички размери се измерват ръчно, така че, моля, оставете 1-2 виж Смола със специална форма на диамант Забележка: (без рамка) приема следните операции:

Търговия на дребно: ние приемаме търговци на сделки за всички клиенти по целия свят.Ние не си поставяме минимум за всички стоки.

Търговия на едро: ние приемаме едро сделки от всички клиенти от цял свят.За да се намали натискът на запасите, ние си поставяме за партида по-голяма или равна на 2 парчета.Ако искате да купите на едро на едро, моля свържете се с нас, ние ще обсъдим на едро цена, начин на транспорт и така нататък.Ние вярваме, че можем да се постигне задоволително споразумение.

Представител на доставка: ако сте чуждестранен онлайн книжарница, ние можем да ви предоставим услугата представител за доставка.При търговията, моля, уведомете ни, че купувачите се обръщат към информация е ясно, ние ще се опитаме да ви предоставим услугата, в същото време, ние напълно уважаваме вашата делова тайна, никога не правим нищо вредно за интересите на поведение.

Ако вашата страна и област, не са в страната, безплатна доставка, можете да се свържете с нас, ние ще ви предоставим най-добрия начин на доставка.

2. Транспортиране:

Нашите продукти идват от континентален Китай.След като вашето плащане ще бъде успешен, ние ще доставим на стоки в рамките на 3-5 работни дни.Вашите продукти обикновено пристигат в рамките на 7-50 работни дни.В редки случаи той най-вероятно ще се забави, в зависимост от времето и скоростта на вашата страна и на пратката.Когато стоката бъде изпратена, ние активно ще следи вашето състояние на пратката.

Ние обикновено се използват и за превоз на колети China Post.Като цяло, стоките ще бъдат доставени в рамките на 15-30 дни.Но има и други неща, които могат да бъдат отложени, като например забавяне на лоши метеорологични условия в страната, забавяне на пощенската система в местните пощенски станции и така нататък.В резултат на това най-дългият срок за доставка в Китай е 50 дни.

За спедиция клиенти, ние можем да използваме "ZTO express" за вашата транспортиране, обикновено в рамките на 30 дни.

3. Оценка:

Когато стоката пристига в страната си, в някои страни може да има някаква тарифа.Тази част от такса ще бъде заплатена от вас.Ние пометим като подарък или намалим стойността на продукта, за да се спестят някои митнически такси.

4. Сервизно обслужване:

Всички стоки, които ние продаваме, са предмет на строг контрол.Ако установите, че стоките, получени в рамките на 3 дни, има проблеми с качеството (нечовешки щети).Моля, направете снимки и свържете се с нас, ние ще замени или ще ви възстановим парите.

Етикети: смартфон xiaomi wi fi 6

Рамка No
Брой цветове 1-30
Форма Триизмерен
Област оклейки Частично
Стил Модерен
Ромбовидная форма Кръг
Вид модел Цвете
търговска марка Хиба
Външната Опаковка ХАРТИЕНА ТОРБИЧКА
Начин На Опаковане На Платното Сгънати На Руло
Воспользуйся Модел
Материал Смола

Напишете отзив

Нова специална форма диамантена живопис phantom flower combination modern pattern САМ 5D part пробийте cross stitch kit crystal art

Нова специална форма диамантена живопис phantom flower combination modern pattern САМ 5D part пробийте cross stitch kit crystal art

Уважаеми клиенти: Всички наши комплекти диамантени покрития не включва рамка, само половината Ще трябва да го завърши на крайния продукт.Ние ви даваме инструменти.Размер

Свързани продукти