Най-добрите Продажба на Деца Судоку, Шах Бук Международни Шашки Сгъваем Игрална Маса Подарък Играчка за Обучение и Образование Пъзел Играчка

Нов

14.28лв.

/ 28.01лв.

В наличност

Особености: 100% чисто Нов и високо качество.Материал: дървен Цвят: като на снимка Размер:23*23*3.8 см

Внимание: 1. От настройките на монитора на компютъра може да има малка разлика в цвета. 2. Когато разликата в метода на измерване, моля, позволете отклонение на размера на 1-3 см (1 см=с 0.39 инча).Благодаря за разбирането!!

1. Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, оставете положителен отзив и 5 звезди .и 5 звезди за подробна оценка на вашата поръчка.

2. Ако не сте доволни от нашите porducts, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка или да се направи подробен рейтинг .Ние даваме 100% гаранция, че разрешим някоя проблема.

1. Време за подготовка: имаме нужда от 2-3 работни дни, за да подготвят вашата поръчка е в съответствие с нашите многобройни поръчки всеки ден.

2. Безплатна Доставка По Целия Свят.

За Митнически такси

Като се има предвид в полза на нашите клиенти, ние сме принудени да изпратите вашата поръчка по обикновена поща.Моля, осъзнайте, че митническата такса е извън нашия контрол, ние не можем да гарантираме липсата на събирането и няма да носи никаква данъчно задължение.Но ние ще възстановим вашата плащане за експресна доставка(ако сте платили) за своя сметка в рамките на 24 часа.Ние искрено се извиняваме за всички неудобства, които това може да ви причинят.

Нашият онлайн магазин наистина се продава, въз основа на тяхното отлично дизайн и доказана надеждност.Така че качеството е гарантирано.Също така имаме QA екип, за да провери правилното функциониране на вашите поръчаните продукти, преди те да бъдат опаковани и изпратени.Но трябва внимателно да потвърди размера на роклята си, преди покупка ( измерване на размер, показано по-долу на всеки елемент ).

Attent : ние не можем да приемем замяна или анулиране след като вашата поръчка е изпратена.

При отразяването на проблема е необходима следната информация:

*Номер на поръчката

*Номер на КОД на елемента

*Изображението е дефектен .

Ако имате някакви въпроси относно политиката за връщане, моля, свържете се с нас!

Ако не сте 100% доволни от качеството на тяхната покупка в магазина, можете да се върнете или да обменят стоките си в рамките на 30 дни от датата на доставка.

Искане за: 1. Детайли получени в рамките на 30 дни от обявената дата. 2. Стоки, получени неизползван, невредим и в оригинална опаковка. 3. Задържан такса перевозкы на пратката оплащен купувача.

Етикети: пъзел на puzzl, новост тоалетна хартия, загадката на дърво, топка в лабиринт, пъзел, molded мормышка, мини пъзел, детски пъзел, Пъзел 2000 части, oricolor пъзел

Стил на пъзел Пъзели Судоку
Произход CN(Origin)
търговска марка ЛАЙМАЛА
Материал Дърво
Пол Унисекс
Място или произход произведено в Китай
номер на модела OSM411112
Стил Карикатура
Препоръчителна Възраст 12+y, 4-6y, 25-36м, 7-12y
Предупреждение -

Напишете отзив

Най-добрите Продажба на Деца Судоку, Шах Бук Международни Шашки Сгъваем Игрална Маса Подарък Играчка за Обучение и Образование Пъзел Играчка

Най-добрите Продажба на Деца Судоку, Шах Бук Международни Шашки Сгъваем Игрална Маса Подарък Играчка за Обучение и Образование Пъзел Играчка

Особености: 100% чисто Нов и високо качество.Материал: дървен Цвят: като на снимка Размер:23*23*3.8 см Внимание: 1. От настройките на монитора на компютъра може да има малка разлика

Свързани продукти