500 Броя Хартия за 4,5-Инчов Бургерного Преса Хамбургер Кръгли Сепаратори Незалепващо Термостойкое Обяд Месо

Нов

11.86лв.

/ 15.20лв.

В наличност

СПЕСТЕТЕ ХАРТИЯ - Малки предварително нарязани на хартия правят отделяне на месото, по-ефективни за вас, както и през цялата размер означава по-малко отпадъци.Като екологично чист бонус на тези ценни книжа, и да се използват за компостиране.

СЪВМЕСТИМ С МНОГО ПРЕСИ - Използван с различни прессующими инструменти, нашият размера на хартията е 4,5 инча с кръгла форма, която отговаря за широк спектър от най-често срещаните прессующих инструменти за бургери.Вие няма да губите време, опитвайки се да изчисти лепкавата банички от пресата, когато използвате хартия за банички, за да се изключи директен контакт на месото с преса.Също така е по-хигиенично и намалява замърсяването.

ВИСОКО КАЧЕСТВО на ДИЗАЙНА-те няма да се счупят или да се счупят, докато вие ги използвате Силиконово масляное покритие от двете страни значително улеснява отделянето на храната.Книга също е водоустойчив и се маслопоглощающа, и може да се постави в микровълнова печка или фурна.

ГЪВКАВОСТ - Не ограничавайте своите идеи само за разделяне на пържоли за хамбургери.Можете да използвате тези хартия със сирене, предварително нарязан на месо, продукти за скара, меса и всичко останало, което може да се измисли.

ВАШАТА СИГУРНОСТ В ПРЕДВИД - Ние използваме двухслойную защита и безопасен и чист пакет в нашата опаковка, за да избегнете влага и прах.Бръчки могат да се изгладят тежки предмети.

В живота, навсякъде има и философия, и усмивки и обич към яденето-едно от най-чистите радости.

бургерный хляб

Когато в кухнята, всичко върви гладко, всички са щастливи!

Ние ценим повече кухненски забавление, заедно със семейството си.Начин на приготвяне собствен хамбургер с цялото семейство (вместо винаги да поръчате храна за вкъщи) - това е начин за облекчаване на стреса и да прекарват време заедно.Нищо не може да се сравни с радостта на хранене.

Особено в сегашната ни карантина ситуация, ние ценим повече кухненски забавление, заедно със семейството си.

Като на забавен домашен проект, за да се забавляват децата.

Спестете време от приготвянето на продукти предварително, и изпитвайки ги заедно с хартията за пайове, така че можете да ги готвя отделно, без предварителна подготовка.Отличен за няколко дни работа като у дома си.

Незалепваща имоти държат продукти от контакт и задържат влагата.

Поставете лист между всяка една предварително установена котлетой, а след това замразете ги за по-късно.Тези листове също са идеални за предварително порциониране месни деликатеси и нарязани на кубчета сирена.

Лесно улавя влагата и предпазва от залепване.

Цвят:бял

Материал:хартия

Размер:Приблизителен диаметър: 11 см

Съдържание на опаковката:

1 комплект попивателна хартия(1 опаковка от 500 листа)

Само посоченото съдържание на пакета, както и други продукти, които не са включени.

Забележка: Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на елемент от картината е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1-3 виж

Етикети: cricut лесен съобщение, шляпный съобщение, натиснете топло, вевор, натиснете colophony, принтер steins, colophony топлинна преса, тениска за принтер, мини преса, Преса

Тип на инструмента комплекти инструменти
Произход CN(Origin)

Напишете отзив

500 Броя Хартия за 4,5-Инчов Бургерного Преса Хамбургер Кръгли Сепаратори Незалепващо Термостойкое Обяд Месо

500 Броя Хартия за 4,5-Инчов Бургерного Преса Хамбургер Кръгли Сепаратори Незалепващо Термостойкое Обяд Месо

СПЕСТЕТЕ ХАРТИЯ - Малки предварително нарязани на хартия правят отделяне на месото, по-ефективни за вас, както и през цялата размер означава по-малко отпадъци.Като екологично

Свързани продукти