Творчески Стикер на Автомобила Сърбия Карта Флаг Каска Водоустойчив Мотоциклет Предното Стъкло Стикер Аксесоари икона

Нов

2.34лв.

/ 6.67лв.

В наличност

Внесен към вас YIMU и направен в китайски държави.Нашите етикети на марката YIMU са изрязани под налягане и са изработени от высокоглянцевой полимерна каландрирани винил фолио, която е подходяща за външна или вътрешна употреба.Тази филмът винил отличен за приложения, които изискват гъвкавост, дълготрайност, устойчивост на слънчева светлина - по-здрав, отколкото хартиена табелка, и може да продължи до 6 години на открито.Тези етикети се прилагат подобно на временна татуировка и са предназначени за инсталация при температура от 50°F/10°C до 90°F/32°C в чиста, гладка повърхност на: превозни средства, лодки, мотори, скутери, джипове, атв-та, дъски за сърф, скейтбордове, жилищни или търговски прозорци, лаптопи, таблети, компютри, вътрешни стени и др.

Прозрачна лента за нанасяне на улеснява позиционирането, както прозрачни ленти за нанасяне може да се прилага суха или влажна начин.Когато идва време, стикери са заснети с помощта на сешоар или топлинен пистолет и не оставят щети.Всички останали остатъци, може да се почиства с хавлиена кърпа с минерални спиртами или средство за премахване на автомобилния лепило, но след отстраняване на стикер не може да бъде повторно използвана.Имате въпрос, търси друг цвят, трябва индивидуален размер и индивидуален дизайн?Можете да се свържете с нас.

В момента приемаме плащане чрез дебитни карти Visa, MasterCard, Maestro, QIWI, WebMoney, Boleto, Western Union и банков превод.Други варианти за плащане ще бъде на разположение в Energybg.eu по-късно.

1. Вашите продукти ще бъдат публикувани в рамките на пет работни дни след получаване на плащането. (Ние ще ви уведомим по електронната поща, ако има някаква забавяне възникнало празнични събития.)

2. Моля попълнете вашия пълен адрес на доставка с пин номера, особено руски купувачи, моля, потвърдете вашето пълно име.

3. Моля, обърнете внимание, че ние не носим отговорност за митнически такси, там може да се митата, поради митническата политика на някои държави.След като това се случи, моля, направете митническото оформяне на себе си.

Етикети: сръбски футбол, тениска сърбия, каска с противотуманной филм, знаме на Каталуния, флаг на Сърбия, футболен кръпка Сърбия, сръбската риза, автомобилни аксесоари eado, Сърбия, аксесоари за персонализиране на автомобила

Категория Стикери
Произход CN(Origin)
Модел OEM
Тип Лепило Стикер
Тип елемент Стикери
Дизайн Карикатура
Вид на материала KK
Опаковка Не е натъпкан
Поставянето на стикери Цялото Тяло
Тип Етикети Моделът

Напишете отзив

Творчески Стикер на Автомобила Сърбия Карта Флаг Каска Водоустойчив Мотоциклет Предното Стъкло Стикер Аксесоари икона

Творчески Стикер на Автомобила Сърбия Карта Флаг Каска Водоустойчив Мотоциклет Предното Стъкло Стикер Аксесоари икона

Внесен към вас YIMU и направен в китайски държави.Нашите етикети на марката YIMU са изрязани под налягане и са изработени от высокоглянцевой полимерна каландрирани винил фолио,

Свързани продукти