MOC Gliding Car Bike Speeder The Marshallals Замах Bicycle Star Plan Movie Building Blocks Bricks high - Играчки за децата

Нов

8.89лв.

/ 17.78лв.

В наличност

Име на продукта :MOC-55797

Категория:MOC World

Този Комплект Съдържа:(C5252)

137 БР тухли добро качество

Инструкции за създаване на PDF

Размер: L : 15 см W : 4 см Н : 5 см

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ !

Опаковката на продукта не съдържа стикери и има електронна печат.НИКАКВИ печатни части, стикери, предмети, животни, Не включва мотор генератор .

(В случай, че MOC, който сте избрали, не се предлага с двигател, трябва да си купя двигател на себе си, моля, бъдете запознати с тях.)

Печатни детайли се заменят с обикновените детайли и не съдържат трети страни аксесоари.Ръководство и рендеринги са предназначени само за информация и подлежат на действителната опаковка детайли.Този продукт е продукт на MOC и не се предлага с хартиени кърпи за ръце ръководството.

След изпращане на поръчка, моля, посочете имейл адрес и ние ще ви изпратим електронна брошура на вашия адрес на електронна поща.Всички детайли са тествани за качество, преди да изпратите, така че, ако установите някакви липсващи или повредени части, не се притеснявайте.Моля, свържете се с нас и ние веднага ще ви ги безплатно.

За изпращане

1.Доставка по целия свят

2.Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3.Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.КУПУВАЧИТЕ ЩЕ бъдат държани ОТГОВОРНИ ЗА ПРОБЛЕМИ С ДОСТАВКА, ПРИЧИНЕНИ от ГРЕШКИ В ПОЩЕНСКИЯ ИНДЕКС, АДРЕС И Т.н.

4.ВРЕМЕТО за ПРЕМИНАВАНЕ на УСЛУГИ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

5.Ако не сте получили вашата пратка в рамките на 60 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

срок на доставка

Ретурен и за връщане на парите

1.Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и НИЕ НЯМА да ВИ ИЗДАДЕМ на ВРЪЩАНЕ ИЛИ ПОДМЯНА.ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЕ СЕ СЛУЧВА!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

2.Всички върнати стоки, ТРЯБВА да БЪДЕ в оригинална опаковка, и вие ТРЯБВА да ни ДАДЕ номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#.

3.Ние ще ВИ върнем ПЪЛНАТА СУМА, ПЕЧЕЛИВШ залог след получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, СЛЕД като Купувачът и Продавачът да бъдат анулирани транзакция с Energybg.eu.ИЛИ можете да изберете замени.

4.Ние ще носят цялата разходите за доставка, освен ако продуктът(ите), не така се рекламира.

За обратна връзка

Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Обратната връзка е много важно Ние ви молим да се свържете с нас веднага, ПРЕДИ да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.

Етикети: игри hasbro star wars, блок звездна война, джи стар лего, lego star war, звезден съюз, lego ford gt, джовен люк скайуокър lego, бандай звездна война, стойка star wars lego slave 1, mahindra скорпион

Баркод No
Пол Унисекс
Препоръчителна Възраст 4-6y, 7-12y, 12+y
Пластмасов Вид КОРЕМНА ПРЕСА
Документ CE
Материал Пластмаса
Произход CN(Origin)
Тип Съвместимост с lego star wars
CE Сертификат
Предупреждение Няма етикети, само електронни ръководства
Размер на блока Малък блок (Съвместим с Лего)

Напишете отзив

MOC Gliding Car Bike Speeder The Marshallals Замах Bicycle Star Plan Movie Building Blocks Bricks high - Играчки за децата

MOC Gliding Car Bike Speeder The Marshallals Замах Bicycle Star Plan Movie Building Blocks Bricks high - Играчки за децата

Име на продукта :MOC-55797 Категория:MOC World Този Комплект Съдържа:(C5252) 137 БР тухли добро качество Инструкции за създаване на PDF Размер: L : 15 см W : 4 см Н : 5 см ЗАБЕЛЕЖЕТЕ

Свързани продукти