Mi.light 25W RGB+CCT LED Garden Light Водоустойчива IP65 Външно осветление AC85-265V FUTC05

Нов

23.41лв.

/ 27.86лв.

В наличност

Mi.light 25W RGB+CCT LED Garden Light Водоустойчив IP66 Външно Осветление AC85-265V FUTC05

Параметри на продукта:

Име на продукта: 25W RGB+CCT Smart LED Garden Lamp

Номер на модел: FUTC05

Мощност: 25 W

Напрежение: AC100~240V 50/60 Hz

Келвин: 2700~6500K

Светлинен поток: 1700LM

Светлинна ефективност: 70LM/W

CRI: >75

PF: >0,5

Експлоатационен живот: 50000 часа

Ъгъл на светлина: 15°

Разстояние осветление: >10 м

Скорост IP: IP66

Материал: Алуминий

Mi.light controller Mi.light Blub

Mi.light Downlight

Mi.light Открит Светлина

Въпрос: Как мога да получа отстъпка?А на: Цените, показани в нашия магазин на най-добрата цена, ние бяхме в състояние да предложи.Това е най-ниската цена, която можете да получите.Въпреки това, ако вашето сума на поръчката е повече от 10pcs(цялото количество за една поръчка), можете да се свържете ние преди плащане, ние можем вероятно да запази някаква цена перевозкы доставка за вас.За много големи поръчки, разбира се, ние ще предложим някаква отстъпка.Моля, следвайте следното процес, за да получите отстъпка. 1. Направете поръчка първо, не се плащат веднага. 2. Оставете ни съобщение, за да ни количество и начин на доставка, който искате. 3. Ние ще променим размера за вас възможно най-скоро. 4. Моля, изпратете плащане.Q: Какво мога да направя, ако аз не се получи парцел за дълго време?А: Ако отслеживающая информация показва, че проверихме от континенталната част на Китай или Хонг конг, но няма информация в сайта на местния пощенски клон, пратката сега е на път за вашата страна или са пристигнали в страната си, но още не е получила актуална информация от местния пощенски клон, моля, бъдете търпеливи и чакайте.Ако по време на защита е по-малко от 10 дни, но още не сте получили пратката, моля, свържете се с нас, ние продлим време на защита за вас и ще се опитаме да намерим причина за закъснението и се опита да реши и да ви информира последната информация, която получихме.

1) Ние приемаме Alipay, West Union, TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ. 2) Плащането трябва да бъде в рамките на 15 дни от датата на поръчка. 3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за Плащане, която трябва да бъде завършен в срок от 15 дни.

1. СВЕТОВНАТА ДОСТАВКА. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. ВРЕМЕТО за ПРЕМИНАВАНЕ на УСЛУГИ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

Етикети: заваряване yz7

Завърши Матиран Никел
Стил Модерен
Източник На Захранване AC
Включени Ли Лампи ДА
Документ СМС, ROHS, CE
Случай Площ
Базов Тип Клин
търговска марка teopek
Напрежение 110-240V
Ниво на защита IP65
Източник На Светлина Led лампи
номер на модела Mi.light FUTC05
Материал на корпуса Алуминий

Напишете отзив

Mi.light 25W RGB+CCT LED Garden Light Водоустойчива IP65 Външно осветление AC85-265V FUTC05

Mi.light 25W RGB+CCT LED Garden Light Водоустойчива IP65 Външно осветление AC85-265V FUTC05

Mi.light 25W RGB+CCT LED Garden Light Водоустойчив IP66 Външно Осветление AC85-265V FUTC05 Параметри на продукта: Име на продукта: 25W RGB+CCT Smart LED Garden Lamp Номер на модел: FUTC05 Мощност: 25 W Напрежение:

Свързани продукти