Неръждаема Стомана Пъпа Пиърсинг Синьо, Розово Танц на Корема Пръстени Пиърсинг Бижута 14 г Пеперуда Пъпа Пръстен за жени, Момичета

Нов

1.15лв.

/ 4.14лв.

В наличност

Неръждаема Стомана Пиърсинг на Пъпа на Синьо, Розово Танц на Корема Пръстени Пиърсинг Бижута 14 г Пеперуда Пъпа Пръстен за жени, Момичета

Материал: Хирургична неръждаема стомана,Капка масло Размер:1.6*10 Прът Лот Включени: 1бр

ДОБРЕ ДОШЛИ...

Нашата компания е професионалист в правене на бизнес в повечето видове бижута и аксесоари за красота.Ако сте физическо лице, купувачът,моля, не забравяйте да ни добавите в списък с любимите си магазини .Ако сте търговец на едро или дистрибутор, както и търсите удовлетворенного бизнес партньор в Китай, моля, не се колебайте да се свържете с нас също.

ПРОФЕСИЯ ПРАВИ СЪВЪРШЕНСТВОТО !!ЗАСЛУЖАВАМЕ ВАШЕТО ДОВЕРИЕ !!

Ние приемаме голяма всяка грижи за безопасното пакетиране и изпращане .Моля, проверете пакет, преди да го подпишете.Ако той е бил счупен или повреден, можете да направите запис с превозвача.В същото време, можете да направите снимка и да ни изпратите, ние ще решим проблема за първи път (почти в рамките на 12 часа).

Безплатна доставка на разположение само за изпращане по пощата на China Post Small Packet plus или Singapore Post Small Packet plus.Можете също така да изпратите регистрирани фирми въздушна поща или ePacket.Продуктът ще пристигне в рамките на 15~25 работни дни.Ако закупите повече и се нуждаят от тях незабавно, ние можем да ги изпрати экспрессом, като DHL или EMS и така нататък.

Име на превозвача

Очаквано време на път

Услуга за проследяване

DHL

Около 3-5 дни

www.dhl.com

UPS

Около 3-5 дни

www.ups.com

EMS

Около 5-7 дни

www.ems.com

Въздушна поща Стълб Кит

Около 15-25 дни

www.intmail.183.com

HKPOST

Около 15-20 дни

www.hongkongpost.com

Ако имате нужда от някоя добра цена за бърза доставка, добре дошли да се свържете с нас.

Ние не носим отговорност за каквито и да е такси и данъци във вашата страна.Но ние можем да напишете бижута на поръчка доставка за лесно изчистване на митническия.И всички стоки трябва да бъдат изпратени на доказан Energybg.eu адрес.Благодарим ви.

Плащането трябва да бъде получена в рамките на 24 часа след приключване на прехвърлянето.След потвърждение, че успешно плащане и доставка на информация, ние организираме доставка в рамките на 2~3 дни.

Набирателни-предпочитаният начин на плащане.Ние също така да приеме различни други начини на плащане, като банковия превод, Western Union, кредитна карта, Visa,Master Card и т.н. Ако имате проблеми с плащане, моля, свържете се с нас.Благодарим ви.

Вашата обратна връзка е много важно за развитието на нашия бизнес.Искрено ви да оставите ПЕТ звезди и позитивни коментари, когато вие ще бъдете доволни от нашите продукти и услуги.Това ще ви отнеме само 30 секунди.Благодарим ви!

Ако имате някакви оплаквания, моля, НЕ се оставяйте на отрицателни и неутрални коментари пред общуването.Ние ще проверим дали е възможно възстановяване или връщане на парите в рамките на 24 часа.Много ви благодаря!

1. За несъответствия цвят: Реалния цвят може да се различават малко от изображения.Това може да се дължи каквито и да е други причини, като отражение на екрана на монитора, светлинен ефект и други фактори.

Етикети: панта лост yz85

Произход CN(Origin)
Материал Кубичен цирконий, Медицинска неръждаема Стомана 316L, Циркон
Тип на метали неръждаема стомана
Тип елемент Бижута за тяло
Вид на Бижута За тяло Пръстени за Пъпа и Колокольчика
Форма\модел Сърце
Стандарти за сигурност Стандарт CE, Без никел, Не съдържа олово
Стил МОДЕРЕН
Цвят Червен, Розов, Бял, Сини, светло синьо
Случай Модни и ежедневни бижута, добра страна, рутинна, ПРАЗНИК, събиране на подаръци
търговска марка STARBEAUTY
Опаковка 1 бр. *Пиърсинг на корема в стандартни и безопасни опаковка
Добре или Модерен Модни модели
Тип пръстени за пъпа, Пиърсинг Омблиго
Fuction пиърсинг пиърсинг омблиго, Пъпна обица, пиърсинг омблиго
Дроп-доставка ? Отговорът е ДА. Без никаква информация на продавача
номер на модела ММ1794
Се занимавате с търговия на едро продажбите ? YES. Cheaper price for bigger order
Калибър 14 грама

Напишете отзив

Неръждаема Стомана Пъпа Пиърсинг Синьо, Розово Танц на Корема Пръстени Пиърсинг Бижута 14 г Пеперуда Пъпа Пръстен за жени, Момичета

Неръждаема Стомана Пъпа Пиърсинг Синьо, Розово Танц на Корема Пръстени Пиърсинг Бижута 14 г Пеперуда Пъпа Пръстен за жени, Момичета

Неръждаема Стомана Пиърсинг на Пъпа на Синьо, Розово Танц на Корема Пръстени Пиърсинг Бижута 14 г Пеперуда Пъпа Пръстен за жени, Момичета Материал: Хирургична неръждаема

Свързани продукти