Авто Редица Облегалката На Седалката Протектор Без Мирис Удобна Защитна Подплата От Сплит Дизайн На Столчето За Кола Украса Възглавници За Tesla Model 3

Нов

17.62лв.

/ 44.03лв.

В наличност

Характеристики: 1. Професионален дизайн за Гърба на седалката Tesla Model 3 2-ри ред.

2. 100% непахучие подови стелки без по-тревожно кожа мирис.

3. Предотвратите столче за кола за седалка 2-ри ред от надраскване, защита от прах и вода.

4. Лесна инсталация с плетене на една кука и линия за поставяне.

5. Отделни проектът не засяга използването на задните седалки.

Технически характеристики: Име: Протектор на Гърба на Седалката

Цвят: черен

Размер: около 61*63 см/24.02*24.80 инча, около 61*43 см/24.02*16.93 инча

Материал: висококачествена кожа от микрофибър

Подходящи модели: за Tesla model 3

Опаковъчен лист: 2*Протектор на гърба на Седалката

1. За обратна връзка:

1.1 Моля, оставете положителен отзив и 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.

1.2 Обратната връзка е много важна за НАС , така че, моля, свържете се с нас веднага, преди да ни даде неутрална или отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно, за да реши всеки проблем и да се осигури най-доброто обслужване на клиентите.

1.3 Това е невъзможно да се реши, ако ние не знаем за тях!

2. Какви са достъпни начини на плащане?

2.1 Ние приемаме Alipay, West Union, TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2.2 Забележка: Повече информация за плащането НА този линк: https://service.Energybg.eu/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

2.3 Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

2.4 Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за Плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни. 3. За доставката:

3.1 ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO),поръчките се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3.2 Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

3.3 е Показано на изображението не е редно на стока и са предназначени само за ваша информация.

3.4 УСЛУГА ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

3.5 Ако не са получили стоката в рамките на посочения срок, моля свържете се с нас (незабавно). .Ние ще се свържем с транспортна фирма възможно най-скоро и ще ви отговорим.

3.6 дължи на разликата в състояние и времето състав, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

3.7 Продавачът не носи отговорност за внос такса, купувачът носи отговорност за това.Всеки спор, предизвикан от това, неразумен.

3.8 BR купувач, моля, предоставете CPF или CNPJ, това ще бъде най-добре за вас, за да получите възможно най-скоро.благодаря 4. Рекламации и връщане:

4.1 имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне след получаване.Ако го държи повече от 7 дни, той се счита за използван, и НИЕ НЯМА да ВИ ИЗДАДЕМ на ВРЪЩАНЕ ИЛИ ПОДМЯНА.

Етикети: 2021 tesla model 3, 3 Модел, тунинг tesla model 3, rim tesla, тесла, модел 3 tesla колелото, tesla model x, tesla model 3 handle wrap, tesla model 3 white, хедлайнер на tesla model 3

продуктовата носи етикет за услугата 2*Протектор на Гърба на седалката
Подходящи модели За Tesla Model 3
Име Протектор на гърба на Седалката
Произход CN(Origin)
размер about 61*63cm/24.02*24.80in; about 61*43cm/24.02*16.93in
Материал висококачествена кожа от микрофибър
Цвят Черен

Напишете отзив

Авто Редица Облегалката На Седалката Протектор Без Мирис Удобна Защитна Подплата От Сплит Дизайн На Столчето За Кола Украса Възглавници За Tesla Model 3

Авто Редица Облегалката На Седалката Протектор Без Мирис Удобна Защитна Подплата От Сплит Дизайн На Столчето За Кола Украса Възглавници За Tesla Model 3

Характеристики: 1. Професионален дизайн за Гърба на седалката Tesla Model 3 2-ри ред. 2. 100% непахучие подови стелки без по-тревожно кожа мирис. 3. Предотвратите столче за кола

Свързани продукти