Tangada 2021 New Elegant Women Solid High Waist Пола, къси Панталони Джоба с Цип OL Шорти Панталони YU57

Нов

22.42лв.

/ 32.03лв.

В наличност

1. Време за подготовка: имаме нужда от 2-5 работни дни, за да подготвят вашата поръчка е в съответствие с нашите многобройни поръчки всеки ден.

2. Срок на доставка: Преди да можем да изпратим вашата поръчка, ние трябва да се подготвим вашите продукти, да направи строги тестове за контрол на качеството и внимателно опаковат детайли.Времето, необходимо за подготовката на своите продукти за изпращане, отделена от време на доставка, но не се притеснявайте, това време няма да е дълго.Благодарим ви за разбирането!

1.As вашата обратна връзка, е наистина важно за нас, моля, отделете няколко минути, за да оставите положителен коментар, ако сте доволни от нашите продукти и услуги.Освен това, ние ще направим същото за вас възможно най-скоро.Благодарим ви!

2.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателно или неутрално мнение.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши проблема и се погрижат за вашите нужди.

Етикети: микро късо съединение, пола с дъга пайети, полата на жена, микро мини късо съединение, еластичен маншет спортни панталони, гамаши почистват перваз, в плътно прилепнали гащи, син деним облеклото за жени, секси къса пола, еротични къси панталони за жени

Вид на монтаж Редовен
Стил Панталони Редовен
Възраст Възраст 18-35 Години
Материал Polyester
Вид модел Твърд
Тип елемент Къси панталони
Стил Ежедневни обувки
Състав на материала Polyester
номер на модела YU57
Украса Няма
Тип на затваряне Ширинка с Цип
Тип тъкани Сукно
Вид на талията Висок
търговска марка Tangada
Произход CN(Origin)
Пол Жени

Напишете отзив

Tangada 2021 New Elegant Women Solid High Waist Пола, къси Панталони Джоба с Цип OL Шорти Панталони YU57

Tangada 2021 New Elegant Women Solid High Waist Пола, къси Панталони Джоба с Цип OL Шорти Панталони YU57

1. Време за подготовка: имаме нужда от 2-5 работни дни, за да подготвят вашата поръчка е в съответствие с нашите многобройни поръчки всеки ден. 2. Срок на доставка: Преди да

Свързани продукти