Easterm Hot Style Калъф За Мобилен Телефон Samsung S20 S9 S10 S8 Note 9 Note20Ultra Покритие От Блестящ Прах Пайети Калъф За Мобилен Телефон

Нов

10.96лв.

/ 11.66лв.

В наличност

Easterm Hot Style Phone Cover For Samsung S20 S9 S10 S8 Note 9 Note20Ultra Plated Сиянието Powder Sequined Mobile Phone Case S20Plus Crash Proof Hard Case

Съвети: Всички наши стоки се изпращат по-бърз начин всяка поръчка ние ще се изпрати с подаръци.За покупки с нас до 100 долара ние ще изпратим луксозни подаръци !

Тази тема

·ПЪЛНА ЗАЩИТА на ТЯЛОТО: Калъф Easterphone case за Samsung S20,s20plus,s20uitra,s20uitra pro,note20,note20 plus,s9,s9plus,s10,s10plus,s10lite pro,s8,s8plus,A51,a40,a30 ект предлага цялостна защита за вашия ценен новодошлия!Течен силиконов калъф покрива 4 край и идва с по вътрешна част от микрофибър.Освен това, около на екрана и камера, са изпълнени, отгледани на 1 мм и на ръба на безеля.Всичко това ефективно намалява въздействието на падане и се противопоставя на абразия и надраскване.

·ЦВЕТНА ТЕЧЕН СИЛИКОНОВ КАЛЪФ: Този мек калъф за iPhone изработен от висококачествен силикон, разнообразна здравина, издръжливост и удобна гладко докосване. 13 от цветове на разположение за различни нужди.

·СЪВМЕСТИМИ МОДЕЛИ: Нашите тънък силиконов гелевый калъф е съвместим с iPhone X / iPhone XS и плътно прилепнала към тялото, бутони и изгибам, осигурявайки отзивчиво допир и лесен достъп.Той поддържа безжична зареждане, така че не е нужно да се положат усилия, за да свали защитен калъф при зареждане на устройството.

·ЛЕСЕН за ПОЧИСТВАНЕ: Всички прах или мръсотия върху течността, силиконовом корпус може да се забърсва с влажна кърпа.Нашият калъф за мобилен телефон е защитен от пръстови отпечатъци и е водоустойчив, за да се противопоставят на разливу.Телефонът ви винаги ще остане чист и напълно ново под своята защита.

·Следпродажбено ОБСЛУЖВАНЕ Eastterm: Станете наш клиент и се наслаждавайте специални подаръци.24-часова поддръжка на клиенти ще бъде осигурена в случай на повреда на продукта.Ако имате някакви въпроси относно нашите силиконово чехлам за телефон,моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ги решим възможно най-скоро.

Описание на продукта

Калъф за телефон Easterm.Телефона Си Заслужава Най-Доброто.

Дайте телефона си на актуализация преди Първи клас и вижте, защо повече от 9,3 милиона клиенти по целия свят избират Easterm за защита на своите телефони.

Нашите дела са станали любими на жените по целия свят благодарение на деликатни дизайн и первоклассному качество.Независимо от това, дали сте всичко девчачье, блестяща и бляскавите, или ако ярки, пробивные цветове са по-подходящи за вас - ние знаем, че Easterm има нещо, което да ви хареса.

По какво се различава Първи клас?

Огледален блясък, прави всеки цвят попсовым

Елегантен извит контур, който е сочен и осигурява допълнителна защита на ъглите (там, където вашият телефон се нуждае от това повече от всичко!).

Малък обем, висока мода: Здрава, многослойна защита от падане в изчистен, елегантен солидно парче дизайн

Уникален избор, отколкото всяка друга марка, за тези, които искат да се открояват в тълпата

Етикети: xs max slim glass

Характеристики Дизайн на картини
Дизайн Обикновена
Стил Пълна Защита
търговска марка Истерм
Цвят Като на снимката
Произход CN(Origin)
Материал TPU+PC
Съвместим марка Samsung
Тип Наполовина е увита калъф

Напишете отзив

Easterm Hot Style Калъф За Мобилен Телефон Samsung S20 S9 S10 S8 Note 9 Note20Ultra Покритие От Блестящ Прах Пайети Калъф За Мобилен Телефон

Easterm Hot Style Калъф За Мобилен Телефон Samsung S20 S9 S10 S8 Note 9 Note20Ultra Покритие От Блестящ Прах Пайети Калъф За Мобилен Телефон

Easterm Hot Style Phone Cover For Samsung S20 S9 S10 S8 Note 9 Note20Ultra Plated Сиянието Powder Sequined Mobile Phone Case S20Plus Crash Proof Hard Case Съвети: Всички наши стоки се изпращат по-бърз начин всяка поръчка ние ще се изпрати

Свързани продукти