Evershine 5D Diamond Embroidery Boat Full Square Кристал Pictures кръст Бод Ръкоделие САМ Пейзаж Живопис Начало Декор

Нов

6.52лв.

/ 8.57лв.

В наличност

Търговска марка:EverShine Diamond Живопис Природа

Тип:5D САМ Диамантена Мозайка Пълен с Квадратен Кристал

Област На Пробиване:Диамантена Бродерия Лодка За Декорация На Дома

1.Консултирайте се с историята на сравнение на платно, за да се определи всяка стая диамант, който отговаря на печатни областта на платното. 2. Попълнете дръжката glu, сложи диамантите в чиния. 3.Използвайте главата на писалка, за да вмъкнете няколко диамант тренировки. 4. Откъснете частична фолио и залепете diamond до над платното със съответния номер. 5. Пинсети може лесно да задържите три диаманта толкова бързо. 6. След като сте готови, леко като диаманти ръка или книга, така че те са здраво прикрепени.

Уважаеми клиенти, ако не сте доволни от нашия продукт и обслужване, моля свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка, тогава ще се опитаме да направим всичко възможно, за да реши проблема и да ви направи доволни.Това е много важно за нас и благодарим за вашето разбиране.Благодаря ви, че дойдохте и добър ден.

Ние използваме EMS /Energybg.eu Standard Shipping/Китай Пост въздушна Поща/CPAM/Fedex, в зависимост от вашето местоположение и ще получите номер за проследяване в продължение на 1-5 дни след доставка.Ние правим това в сътрудничество с големи дистрибуторски доставчици, такива като Singapore Post, Correos, Posti Finland, SPSR, DHL и други.Ако ви е необходимо, моля, свържете се с нас, за да изберете.

1.За нашите диамантени цвята.Колкото по-голям е размерът, толкова повече цвят. 2.Законченная картината ще бъде точно същата, както и нашата оригинална картина?Там ще има разлика в цвят,когато производството на диаманти, но нашият графичен дизайнер ще се постарая да направите вашата снимка е по-добре, също ще имат размер (1-2 см)разликата върху платно. 3.Какво да правим, ако ни липсва диаманти?Имаме 20-30% повече диаманти на всяка опаковка, имаме добър контрол на качеството, ако сте намерили липсата на диаманти,ние можем да ви изпратим безплатно.Свържете се с нас, за да публикувате или trademanager.

Етикети: електронен комплект за монтаж, homefun, 5d diamon живопис, държава даймонтской живопис, брои кроос бод, диамантена боя, 5d диамантена малярная хартия, диамантени панталони, evershine official, хуакан

Форма Сподели
Воспользуйся Модел
Другото име на диамант живопис Пълен Макет На Диамант Мозайка
Продажба На Диамантена Бродерия Търговия на едро и дребно
Ромбовидная форма Площ
Снимки От Планински Кристал Ръкоделие направи си САМ
търговска марка EverShine
Област оклейки Пълен
Начин На Опаковане На Платното Сгънати На Руло
Външната Опаковка Цветна кутия
Рамка No
Предимство инструменти Пръчка 10 От Диаманти Един Път
Вид модел Етап
Произход CN(Origin)
Материал Смола
Стил Модерен
Комплект за Оцветяване Диамант Пълен Комплект Диамант Бродерия
Тип тъкани Платно
Брой цветове 30-45
Стил Диамант Бродерия Диамантена Живопис Природа
Диамантени Мозаечни Картини 5D Диамантена Бродерия Лодка
Комплект за направата на Диамант Мозайка Мозайка От Планински Кристал Снимки
Стил Диамант Живопис Начало Декор

Напишете отзив

Evershine 5D Diamond Embroidery Boat Full Square Кристал Pictures кръст Бод Ръкоделие САМ Пейзаж Живопис Начало Декор

Evershine 5D Diamond Embroidery Boat Full Square Кристал Pictures кръст Бод Ръкоделие САМ Пейзаж Живопис Начало Декор

Търговска марка:EverShine Diamond Живопис Природа Тип:5D САМ Диамантена Мозайка Пълен с Квадратен Кристал Област На Пробиване:Диамантена Бродерия Лодка За Декорация На Дома 1.Консултирайте

Свързани продукти