FGO Съдбата Grand Order Tamamo no Mae Gym Suit Спортно облекло Потници Панталони Униформи Облекло Аниме Cosplay Костюми

Нов

80.06лв.

/ 106.75лв.

В наличност

Размер: S M L Customize Ако си изберете един размер,моля, да ни кажете, че сте мъж или жена?И на ръст,тегло,талия,бюст,ханш размера информация за поръчка размер Материал: Полиестер, Памук Костюми Пакетът включва: Потник+Шорти+Главоболие превръзка+Лък шапки

Костюми Таблица с размер: S: Бюст(80 см) Рамо(34 см) Височина(155 см) Тегло(47 кг) M: Бюст(84 см) Рамо(36 см) Височина(160 см) Тегло(55 кг) L: Бюст(88 cm) Рамо(37 см) Височина(165 см) Тегло(62 кг)

shippingPolicy

Ние изпращаме продукти по целия свят

Стоките се доставят от Китай с помощта на въздушна поща, достигнат на повечето страни в рамките на 10-30 работни дни.

Срокът на доставка зависи от дестинацията и други фактори, той може да отнеме до 40 работни дни.

Допълнителни Начини На Доставка

Ако искате по-бърза доставка, и искате да използвате експресна услуга като EMS, UPS, DHL, TNT, FEDEX, ние ще предложим конкурентни цени с отстъпки, моля, свържете се с нас за повече информация.В нормално състояние на стоките ще бъдат доставени в рамките на 3-7 работни дни след доставка.

КУПУВАЙТЕ ПОВЕЧЕ, СПЕСТЕТЕ ПОВЕЧЕ-ПРОМОЦИЯ ДОСТАВКА

Ние модернизируем метод за доставка за експресна услуга атомарно, ако общата сума на вашата поръчка надвишава 200,0 щатски долара, включително цената на комбинирана доставка.Вие ще получите поръчката си по-бързо и по-безопасно, отколкото на въздушните малък парцел.

Забавяне на пратката: Ако пратката се задържа в доставката (повече от 30 дни от датата на изпращане), моля, свържете се с нас чрез trade manger .

Обслужване на клиенти: Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез trade manger по всяко време, ние ще се радваме да ви помогнем възможно най-скоро.

Оплакване

Ако не сте доволни от стоки или нашите услуги, моля, свържете се с нас, преди да се занимава с Energybg.eu.

ЗАЩОТО: Ние ще осигурим по-бързо и по-бързо решение, от Energybg.eu.Ние ще бъдем много благодарни за вашата помощ и разбиране.

Правила за връщане

Възстановяването ще бъде приет само в случай, че стоката е била грубо чете или получена в добро или повредената състояние в рамките на 30 дни.И купувачът носи отговорност за возвращенную цена.Пълно възстановяване на средства ще се извършва при получаване на върнатия продукт.Ние ви препоръчваме да се запознаете с преглед, преди пускането на поръчката.Ако имате някакви въпроси, ние ще се радваме да ги получите по пощата за по-задълбочено обсъждане.Ние ще отговорим на всички ваши въпроси най-доброто от нашите възможности.

Етикети: cosplay эрири спенсър савамура, cosplay яричин сучий клуб, спортна форма, униформи за сервитьори, нисекой, перука куроо тецуро, cosplay мома сама, chrollo lucilfer cosplay, cosplay яричин, перука момо

Материал Полиестер Памук
Пол Жени
номер на модела cc-1773
Специална употреба костюми
Тип на източника на ИГРАТА
Компоненти Нагоре, Къси панталони
Герои Тамамо-но-Махе
търговска марка СВЕТЪТ COS
Произход CN(Origin)
Тип елемент Комплекти

Напишете отзив

FGO Съдбата Grand Order Tamamo no Mae Gym Suit Спортно облекло Потници Панталони Униформи Облекло Аниме Cosplay Костюми

FGO Съдбата Grand Order Tamamo no Mae Gym Suit Спортно облекло Потници Панталони Униформи Облекло Аниме Cosplay Костюми

Размер: S M L Customize Ако си изберете един размер,моля, да ни кажете, че сте мъж или жена?И на ръст,тегло,талия,бюст,ханш размера информация за поръчка размер Материал: Полиестер,

Свързани продукти