Еднорог Стикери За Стена Светят В Тъмното Еднорог Звезди Приказка Фея Стикери За Стени, За DIY Деца Момичета Спалня Начало Детска Стая

Нов

4.92лв.

/ 5.79лв.

В наличност

30*20 см

Следвайте за магазина за повече отстъпки и купон

БЕЛЕЖКА:

1.Ако купувате на едро, моля свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти, за да получите повече отстъпки.И ние също правим доставка на падане

2.Ако ви харесва този артикул,моля, добавете го към вашия списък с желания.

3.Ако имате някакви въпроси за времето на доставка и дефектном като и детайли, не получени, моля, свържете се с нас, ние можем да ви удовлетворенный отговор и разрешение.

ад си купите нещо, което обичаш от нашия магазин.защото имаме тези предимства:

1):на Всички въпроси ще отговори в рамките на 12 часа-24 часа

2):Ако не сте доволни от точка, след получаване на pacakge.

моля, не се колебайте да се свържете с нас,бихме искали да заплати пощенски разходи, за да се върне.или пълно възстановяване ще бъде направен за вас!

3): ние винаги си мислим, че клиентите-това е бог!

4):Много пакетът ще бъде изпратен извън Epackage

5):ако искате да купите на едро,моля свържете се с мен.

------------------------- ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА --------------------------

Ако има известно забавяне за основа на предпоставката, или не получавате го, когато към датата на защита отива към края си, или имате някакви други проблеми с поръчате, моля, свържете се с нас, ние бихме искали да ви даде пълно възстановяване на сумата или да изпрати заместник.Благодаря ви!!

За Клиенти

Добре дошли в нашият магазин скъпи клиенти,когато направите поръчка, ние ще го доставим възможно най-бързо,за около 3 дни, ако той се продава.Когато пратката е изпратена,моля, бъдете търпеливи.Ако по време на получаване на почти свърши,можете да се свържете с мен и ще продлим време.

Когато можете да получите пакет,ако продукта има някакви проблеми или не сте доволни от продукт,моля, свържете се с мен за първи път, ние ще ви помогнем да разрешите този проблем.

Моля,не отваряйте спор веднага, това е много важно!!Повярвайте,ние можем да направим за вас всичко е възможно!

Ако сте доволни от продукта,можете да ни дадете положителна оценка и да ни даде 5stars!!Това ободрение за нас и е важно за нас!

Начин на плащане

Ние приемаме само Условно депозиране с кредитна карта,Western Union.

Моля, платете в рамките на 7 дни от датата на поръчка.

Условия На Доставка

Стандартно обслужване-въздушна поща стълб Кит или въздушна поща стълб на Хонг конг.

Експресна услуга-China Post EMS.

Ние изпращаме стока от понеделник до събота, с изключение на официалните празници.Моля, изпратете ни електронно писмо, ПРЕДИ да плати, ако искате да промените адреса за доставка.

Стандартна поддръжка отнема повече работни дни.Моля, обърнете внимание, че тази услуга НЕ се проследява.

Експресна услуга отнема по-бърза доставка.Той се проследяват уеб сайт пощенски клон на страната или(уеб сайт Китай EMS).

Време за доставка в празничния сезон (Коледа, Китайската Нова година и т.н.) Може да бъде повече от обичайното.Моля, добавете още 5-10 дни, като забавяне.

Етикети: светещо в тъмното играчка, а за вълнисто папагал, стикер с очите на еднорога, lumin, светещ звезда, фон на гората, капитанът на йод играчка, арктическая кралица, левиатан, поньо

Код на цензора /
Модел Плосък Стенни стикер
Материал Пластмаса
Спецификация Single-piece Package
Стил Карикатура
Сценарий СТЕНА
Тема Домашни любимци
Класификация За Стена

Напишете отзив

Еднорог Стикери За Стена Светят В Тъмното Еднорог Звезди Приказка Фея Стикери За Стени, За DIY Деца Момичета Спалня Начало Детска Стая

Еднорог Стикери За Стена Светят В Тъмното Еднорог Звезди Приказка Фея Стикери За Стени, За DIY Деца Момичета Спалня Начало Детска Стая

30*20 см Следвайте за магазина за повече отстъпки и купон БЕЛЕЖКА: 1.Ако купувате на едро, моля свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти, за да получите повече

Свързани продукти