Husqvarna моторен трион, електрически инструменти и гараж mancave метална лидице знак стенен ретро декор

Нов

13.01лв.

/ 26.01лв.

В наличност

Материал:

Калай/метал, не ръждясва. .

Размер:

12 инча х 8 инча (30 см х 20 см)

Качество:

Не е лесно ръждясва, изящна изработка, ясни мотиви.Водоустойчив, лесен за почистване, ярки цветове, изградена край на производството на софтуер за сигурност и стабилност.

Начин на инсталация:

Четири предварително просверленных дупки, лесно монтируемые, могат да бъдат закрепени с гвоздеи/лепило/въже.

Приложими места:

Гаражи, ферми, стопанства, магазини, дневни, ресторанти, хотели, барове, кафенета, офиси, клубове и т.н. Идеално за декорация на стените може да осветяване на вашия дом и може да бъде поставена върху плот или повешено на стената.Създайте стилна обстановка!

Ефект:

Това е чудесен избор за украса на стаята, креативно, прост и стилен дизайн на стени в стил ретро.Този метален плакат ще създаде красив дизайн за всяка стая, като отворени стени или други повърхности е по-удобно и художествени.Има много стилове за избор, и те могат да бъдат използвани с различни метални украшения, за да украсят стаята си.Различни комбинации от метални пластини ще даде по-добри резултати!

Опаковка:

Ние ще използваме две полистирен панел, за да се предотврати повреда на колети пощенски кабинета.

(Това е плакат от метален материал калай/алуминий.Някои картини изглеждат като ръжда.Той е отпечатан и в действителност не са ръждясали!)

Качество на услугата:

Ние предлагаме качествени услуги по възстановяване и връщане след продажбата.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас навреме, ние ще ви отговорим възможно най-скоро.

Етикети: мотокрос husqvarna, стена на пожарникар, аксесоари mancave, Електрически инструменти, бирария чиния, файл резачка, хертог ян, метална плоча, метален плакат, Husqvarna 365

Форма Правоъгълник
Стил Нова класика/постмодерното
Материал Метални
Произход CN(Origin)

Напишете отзив

Husqvarna моторен трион, електрически инструменти и гараж mancave метална лидице знак стенен ретро декор

Husqvarna моторен трион, електрически инструменти и гараж mancave метална лидице знак стенен ретро декор

Материал: Калай/метал, не ръждясва. . Размер: 12 инча х 8 инча (30 см х 20 см) Качество: Не е лесно ръждясва, изящна изработка, ясни мотиви.Водоустойчив, лесен

Свързани продукти