Рокли за жени 2021 Спагети Бретельки Къдри Мини Рокля Клубната парти Елегантен Без Ръкави Приплъзване Дамски Летни sundresses Съоръжения

Нов

15.80лв.

/ 28.71лв.

В наличност

Добре дошли в нашия магазин!

Ние сме ангажирани дропшиппингом и цени на бизнеса.

Моля, свържете се с нас за повече информация.

Таблица с размери

1: Моля, изберете размер в съответствие с графиката на размера, ако сте между размерите, ще получите един размер нагоре.

2: Ако не сте сигурни в това какъв размер да избера, моля, не се колебайте да се свържете с нас или да оставите вашето измерване на размера на тялото.

3: Тази таблица на размера, специално за тази позиция, моля, вижте графиката размер за всеки елемент, когато можете да закупите в нашия магазин.

4: поради разлика във времето, ние не можем да бъдем в състояние да ви отговори веднага, ние ще ви отговорим за първи път, след като видите съобщението.

Модна шоу

Изложба на продукти

Съвети

1.Как мога да следите своя колет?

Можете да следите своята парцел в 17track, като използва своя номер за проследяване.

2.Is има ли митнически данък?

Поради различна политика в различни страни може да съществува митнически данък, който трябва да бъде заплатен от купувача.

Коментари

1.Много ви благодаря за това, че са ни избрали, ние предлагаме услуга за връщане до 7 дни.

2.Ние внимателно ще проверим пакет преди изпращане,въпреки това,може би,пакет ще се повреди по време на транспорт,ако има някакви проблеми,моля, свържете се с нас в рамките на 7 дни, когато сте получили пакет, ще се опитаме да направим всичко възможно, за да реши този проблем.

3.Ние приемаме всякакви причини за връщане в рамките на 7 дни след като сте получили стоката, моля, платете цената на доставката, ако искате да върнете продукта.когато получим вашата върната пакет, ние ще ти върнем за вас.

4.Вашето удовлетворение и положителни коментари са важни за нас.Моля, оставете положителен отзив и 5 звезди, ако сте доволни от нашите продукти и услуги.

5.Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги,моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно, за да реши някой от проблемите.

Етикети: xr iphone калъф луксозен социален

Талия Натурални
номер на модела M21DS170 210421SZMG
Сезон Лято
Дата на излизане Лято 2021 г.
Дължина ръкав(см) Без ръкави
търговска марка merloly
Възраст Възраст 18-35 Години
Стил Ръкави Друго
Силует Сабя
Дължина На Роклята Над коляното, Мини
Произход CN(Origin)
Украса Без облегалки
Материал Polyester, Ликра
Пол Жени
Деколтето Без презрамки
Вид модел Твърд
Стил ГРАДИНСКА ОБЛЕКЛО

Напишете отзив

Рокли за жени 2021 Спагети Бретельки Къдри Мини Рокля Клубната парти Елегантен Без Ръкави Приплъзване Дамски Летни sundresses Съоръжения

Рокли за жени 2021 Спагети Бретельки Къдри Мини Рокля Клубната парти Елегантен Без Ръкави Приплъзване Дамски Летни sundresses Съоръжения

Добре дошли в нашия магазин! Ние сме ангажирани дропшиппингом и цени на бизнеса. Моля, свържете се с нас за повече информация. Таблица с размери 1: Моля, изберете

Свързани продукти