3шт Такса Семейство Стикер На Стената Свалящ се Vinyl Стикер На Стената За Детска Стая Хол Декоративна Украса на Дома

Нов

1.63лв.

/ 2.19лв.

В наличност

Моля, обърнете внимание: Ако сложен модел, моля, работете съвместно с трансферной фолио.Ефектът ще бъде по-добре.(Ако трябва да си купя трансферную филм, можете да направите поръчка в цветовото си версия.)

Технически характеристики: 100% чисто нов и високо качество на Характеристики на: Подвижни Стил:Стикер за стена Материал:PVC Украсяване на вътрешните стени, прозорци и мебели, и ще се придържаме към най-твърди, гладки, чисти повърхности, като огледало, метал, дърво и стени.Декорирайте дома си, направете го по-романтично, опитайте се да се вмъкнете отново и отново.НЕ е подходяща за мръсна или неравни повърхности, Вие дори може да направи САМ занаятчийски артикул, поставяне на плочки или светеща дъска.Ако трябва да конфигурирате други цветове и размери, моля, оставете съобщение. .

Използвайте квадратен картон, за да залепите чист ефекти

Как да използвате: 1.Уверете се, че повърхността е гладка, не прилипайте към грапава или неравна повърхност. 2.Изберете мястото, което искате да нанесе, почистете го от пепел и мазнини, дръжте го сух и чист. 3.Остана в съответствие с чертеж или правете теми по своя собствена идея. 3.Извадете хартията и след това залепете на стената, лежеше един от средата наляво и надясно.

Доставка и връщане на продукт 1.Всички поръчки се изпращат в рамките на 5 работни дни, след като средствата ще се проведат проверки за безопасност на Energybg.eu.Той се удължава само във връзка с празници. 2.Времето за доставка ще бъде от 20 до 60 дни редовно, рядко се случва повече от 90 дни, за по-малък брой страни.моля,изчакайте търпеливо,не отваряйте спор в рамките на 2 месеца, благодаря ви!Разбира се,ако не сте получили пратката си в обичайното време, моля, свържете се с нас за проверка. 3.Ние ще носи цялата отговорност за грешна изпращане и качество на поръчка . 4.Моля, уверете се, че сте написали пълно име / full адрес / валиден пощенски код и номер на телефон.В противен случай, клиентът трябва да си позволите да загубите,които не дават точна информация за грузополучателе, и Клиентите поемат отговорността за митнически данък страни дестинация.

Етикети: плакат с такса, кученце тюлен, такса плюшен, семеен стенни пръчка, дизайн декор на родословно дърво, интериор кухня, такса, кукла фамилия, стикер такса, нано пластмаса, dachshund dog

Класификация За Стена
Код на цензора xy089
Произход CN(Origin)
Сценарий СТЕНА
номер на модела xy089
Спецификация Single-piece Package
Материал PVC
Стил Модерен
Тема Домашни любимци
Модел Плосък Стенни стикер

Напишете отзив

3шт Такса Семейство Стикер На Стената Свалящ се Vinyl Стикер На Стената За Детска Стая Хол Декоративна Украса на Дома

3шт Такса Семейство Стикер На Стената Свалящ се Vinyl Стикер На Стената За Детска Стая Хол Декоративна Украса на Дома

Моля, обърнете внимание: Ако сложен модел, моля, работете съвместно с трансферной фолио.Ефектът ще бъде по-добре.(Ако трябва да си купя трансферную филм, можете да направите

Свързани продукти