Натурален Хематит Каменни Мъниста Задържане на Цвета на Свободни Распорные Колони Мъниста за Бижута направи си САМ идеи за Подаръци Гривни Аксесоари за 15"

Нов

3.99лв.

/ 5.86лв.

В наличност

Име: Добро Задържане на Цвета Позлатени Гематитовые Перли, Естествени Камъни Свободни Распорные Мъниста за бижута направи си САМ Гривна 15"

Дължина: 15 см

Предимството на този гематита 1. Истинско златно покритие.Този цвят е по-скоро като истинско злато. 2. Превъзходно задържане на цвета.Обикновено той може да запази цвета на повече от 1 година.

Употреба: идеален за бижута направи си САМ " и ръчни занаяти.Можете да ги използвате за направата на гривни, колиета, обеци, ножных гривни или други ръчни занаяти!

Забележка: Вие ще получите продукт реален размер.Изображението на екрана може да бъде повече.Цвят може леко да се различават от цветовете на всеки отделен монитор.Моля, проверете размерите, преди да купите.

1.Поръчките обикновено се изпращат в рамките на 2-3 работни дни след приключване на плащането. (Сб.Нд.и официалните празници са изключени)

2. Начин на доставка и срок на доставка

Сума на поръчка Order е по-малко от $15 , ние ще ви предложим безплатна икономична доставка, като Cainiao Super Global Economy или China Post small package plus, която трябва да отнеме около 30-50 дни до местоназначението си.

△Сума на поръчката е повече от 15 щатски долара , ние ще ви предложим безплатна стандартна доставка, като Energybg.eu Standard Shipping, China Post Registered Mail или Epacket, които трябва да отнеме приблизително 15-35 дни преди дестинация.

Сума на поръчка Order е повече от $150 , ние ще ви предложим безплатен бърз експрес, като DHL, Fedex, TNT, който трябва да отнеме около 3-7 дни до местоназначението си.

3. Всички митнически такси, мита и данъци при внос в страната си не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези отговорности отговорност на купувача.Надявам се, че ме разбират.

Въпрос: Може ли да предложи дропшиппинг ?

А: Да, разбира се!Ние няма да се включва в парцела няма информация за продажба.

Въпрос: Как мога да получа отстъпка ?

А: ние можем да предложим на допълнителни отстъпки, когато сумата на поръчката е над 30 долара. Ако искате да купите на едро custome, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти безплатно, и ние ще ви предложим добра цена.

Въпрос: Как мога да се справя с тази ситуация, аз не съм получаване на пратката или имам проблем със стока.

А: Моля, свържете се с нас незабавно.

Обикновено, ако не получите пратката, аз ще провери си и ще ви предложи информация, ще ви даде или ще публикуваме отново.

Ако има някакви проблеми със стока, ние ще ви предложим решение в съответствие с конкретната ситуация.Не се притеснявайте.Аз няма да ви позволи да загуби.

1. Вашата обратна връзка, е наистина важно за нас, моля, отделете няколко секунди, за да оставите отлична обратна връзка, ако сте доволни от нашия продукт или услуга. 2. Ние винаги предлагаме най-ниската цена за най-добрите продукти и услуги за вас. 3. Моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална(3 звезди) или отрицателна(1-2 звезди) обратна връзка.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши този проблем и да ви оставя щастливо настроение за пазаруване тук.Благодаря

Етикети: седалка xr80r

Ключова дума 3 мъниста за diy бижута
Бижута И Аксесоари Мъниста за бродерия
Key word 4 естествени камъни
Распорные мъниста Продажба На Едро Мъниста, perles, Аксесоари
Тегло на продукта 6-12g
Външен диаметър 4mm
търговска марка GMB724
Материал Камък, хематит
Цвят Златист цвят
Произход CN(Origin)
дума 6 гематитовый камък, мъниста от гематита
Характеристика Истинско златно покритие, Превъзходно задържане на цвета
Форма На Продукта Кръгла Форма
Key word 5 Минерални мъниста
Костюм Изработка на гривна, Колие, Обица, Направи си САМ Бижута
Форма Колона
номер на модела LB0724-7446
Свободни топки Мъниста за гривни
Дума 2 Beading, Формован, bijoux
Добре или Модерен Модни модели
Тип елемент Мъниста
Вид на метал Няма
Дума 1 Мъниста От Естествен Камък
Направи си сам Мъниста за гривни

Напишете отзив

Натурален Хематит Каменни Мъниста Задържане на Цвета на Свободни Распорные Колони Мъниста за Бижута направи си САМ идеи за Подаръци Гривни Аксесоари за 15

Натурален Хематит Каменни Мъниста Задържане на Цвета на Свободни Распорные Колони Мъниста за Бижута направи си САМ идеи за Подаръци Гривни Аксесоари за 15"

Име: Добро Задържане на Цвета Позлатени Гематитовые Перли, Естествени Камъни Свободни Распорные Мъниста за бижута направи си САМ Гривна 15 Дължина: 15 см Предимството

Свързани продукти