10ШТ NTD4804NT4G NTD4804NT4 NTD4804 е Съвсем нов и оригинален чип IC

Нов

2.07лв.

/ 2.17лв.

В наличност

Скъпи приятели, продукти, прекалено много.Повечето от снимките все още не са снимани.Когато купувате, уверете се, че модел на продукта, която искате, е една и съща.Проверете адреса за плащане.Ако се притеснявате за покупка, вие ще получите друг продукт.Моля, свържете се с мен нека първо да сфотографируем чип ще ви изпратим снимка за потвърждение, преди да купите.Ние ще се качи на снимката възможно най-скоро,благодаря ви за подкрепата, щастливо сътрудничество.

Добре дошли в нашия магазин!

Здравейте, скъпи приятели, ние предлагаме най-ниска цена, високо качество на продуктите и най-задоволително обслужване.

Нашата компания има достатъчно предлагане и десетки хиляди различни модели.Нашата доставка бърза и се радва на добра репутация сред нашите колеги.Ако имате нужда от повече броя или повече продукти, моля, свържете се с нас.Ние ще ви предоставим най-ниската цена.Пожелавам на всички ни е честита сътрудничество.

Възстановяване на електронни компоненти

Доставка

1, спедиция в рамките на 1-3 дни след приключване на плащането.Моля, уверете се, че вашият адрес на доставка е указан правилно.

2, ние можем да предоставят стоки чрез всички видове консумативи.Ако имате любима логистика, моля, свържете се директно с нас.Ние ще използваме така, както ви харесва.Ако не, ние ще изберем логистическое разпределение в момента на плащане или друга по-ефективна логистика.

3, Купувачът носи отговорност за всички данъци и / или мита, наложени му страна.

Подмяна/Замяна/Връщане

(1) Ние приемаме обмен в рамките на 14 дни след получаване на дефектните стоки.И ние ще ви върнем парите обратно.Междувременно трябва да ни предоставите доказателства, например снимка, за да ни покаже, че тя е дефектна.

(2) Ако купувате грешен продукт, моля, свържете се с нас веднага, и ние ще доставим друг правилният продукт, ако я имаме.Но трябва да си позволите всички разходи, включително и за първоначално товари, товаро-разтоварни такси и обратно товари и т.н.

(3) При връщане на нежеланите стоки се заплаща такса за попълване на запасите в размер на 15%, само в случай, ако продуктът се съвпада с това, което сме изпратили.Купувачът трябва да плати цената за доставка за изпращане на стоките обратно.

(4) в случай на върната стока не е същия, като този, който сме ви изпратили, например бракът, трябва и за него да плати.Адрес на изпратите не е нашият, това е адрес на пощальона.Така че, моля, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ СТОКАТА НА ТОЗИ АДРЕС.Моля, свържете се с нас за да получите обратен адрес

Коментари

1.Удовлетвореността на клиентите е много важно за нас.Ако сте доволни от нашите услуги, моля, дайте подробности по сделката Energybg.eu с добра оценка"5 звезди"и" оставете ни положителна оценка за обратна връзка.

2, ако не сте доволни, моля, свържете се с нас преди обратна връзка, ние ще бъдем много благодарни.Вашите конструктивни предложения ще станат движеща сила за нашето преразглеждане и усъвършенстване.Ние ще се стремим да подобрим нашето изследване и да се стремим към 100% удовлетвореност на клиента.

Етикети: дънна платка huawei капитан 9, f11nm80, ic tda7388, irlz44z, ph5525l, hp 745 g4, 4804ng, tm7707, 1сс319, 5n50

Състояние Ново
Произход CN(Origin)
номер на модела NTD4804NT4G

Напишете отзив

10ШТ NTD4804NT4G NTD4804NT4 NTD4804 е Съвсем нов и оригинален чип IC

10ШТ NTD4804NT4G NTD4804NT4 NTD4804 е Съвсем нов и оригинален чип IC

Скъпи приятели, продукти, прекалено много.Повечето от снимките все още не са снимани.Когато купувате, уверете се, че модел на продукта, която искате, е една и съща.Проверете

Свързани продукти